Laden reviews...
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen steeds positieve ervaringen met vriendelijk personeel en duidelijke toelichting. Klanten waarderen snelle service en redelijke prijzen. De ervaring wordt als betrouwbaar en professioneel omschreven, met goede nazorg waar mogelijk. Over het geheel genomen voldoen de services aan hoge verwachtingen.
Pro-actieve houding en vriendelijk balie-medewerker.
23 June 2026
Pieter Wagter
Tiel
Recent weer een ander voertuig aangeschaft bij fa. Willekes. Uitstekend geholpen, met groot vertrouwen in omgang, techniek en klantgerichtheid. Robert, Johan, Erik en William (en alle anderen) top allemaal we zijn al jaren klant en blijven dat graag en met veel plezier.
12 June 2026
Fred
Wadenoijen
Prettig en kundig personeel
2 May 2026
Leo Verweij
Ophemert
Snel geholpen, prima reparatie. Alles wordt netjes uitgelegd en gedocumenteerd. Er was ook een foto gemaakt van een onderdeel om te laten zien wat er aan de hand was. Gespecificeerde rekening, nette prijzen. En je wordt even netjes naar het station gebracht als je je auto achterlaat. Ik vind het een aanrader.
2 May 2026
Bert
kom er al 25 jaar
22 April 2026
Jos Uijlenbroek
Ophemert
Heel erg goed geholpen en eerlijk advies gekregen! Zeker aanbevolen
7 April 2026
An
TIEL
Altijd op tijd klaar, nooit klachten over het werk. Vriendelijke mensen, zeker met Celine achter de balie.
1 April 2026
Jos de Kruijf
Tiel
Klantvriendelijk personeel denken met je mee keurig net garage bedrijf
6 March 2026
Els kusters
3 March 2026
Lambert
Tiel
klantvriendelijkheid kan wel wat beter , toen Antoin er nog was , was het veel vriendelijker , en het uurloon is echt hoog, is misschien overal zo , maar ja kom alleen maar bij jullie dus kan niet vergelijken , en mijn auto is wel weer top gemaakt en gekeurd
3 March 2026
Piet
tiel
Snelle afhandeling service beurt
28 February 2026
eppo
Tiel
Kom hier al jaren met leaseauto en eigen auto. Dat zegt voldoende
26 February 2026
Michel
Echteld
24 February 2026
Pieter
Tiel
Ik kan altijd terecht, ook zonder afspraak als er problemen zijn met de auto of bij pech.
19 February 2026
Jos
Tiel
Als ik bel met vragen over mijn auto, wordt er gelijk actie ondernomen, en geadviseerd om er in ieder geval even naar te laten kijken hoe of wat. Bij het laatste bezoek ben ik uitermate goed geholpen door Eric.
18 February 2026
Tineke Smits
Snelle service, kwaliteit +
18 February 2026
Erkan
Tiel
Goede en duidelijke ommunicatie. Komen gemaakte afspraken na.
13 February 2026
Henk
Tiel
Ik ben heel goed geholpen door de geweldige mensen bij autobedrijf Willekes. Ze helpen je graag en zijn heel attent tot het probleem helemaal opgelost is. Ik kom hier zeker terug!
31 January 2026
Dylan
Lienden
Fijn bedrijf supervriendelijk personeel en de auto weer goed gerepareerd ik ben tevreden!
30 January 2026
Jennie Boudewijn
Tiel
Ai… een lekke band. En nu? Geen reserveband in de auto. Via de mobiliteitspas bij Willekes uitgekomen. Bijna gelijk contact gehad, duidelijke afspraken en fijn contact. De band is opgehaald en gemaakt. Duidelijke communicatie en goede service. Bedankt voor de service…….
28 January 2026
Arian
Tiel
Goed gevoel bij hetgeen ze doen
25 January 2026
Paul
Heusden
Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening. Altijd goed meedenken in de beste oplossing
25 January 2026
Peter
TIEL
Toen wij ‘een luchtje’ hadden in de auto hebben ze net zo lang gezocht totdat het gevonden was. Ze zijn altijd klantvriendelijk en een kopje koffie is aanwezig als je moet wachten.
20 January 2026
René