voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige rijschool, ik heb super rijlessen gehad gedurende mijn 10 weken!

goede service, goed behandeld

Ik heb rijles gekregen van Lars Schimmel. Ik ben tevreden met zijn manier van lesgeven alleen had ik iets vaker willen evalueren na de lessen en iets eerder willen beginnen met de bijzondere verrichtingen.

goede service, goed behandeld

Ferrie was een goede instructeur! Fijn om mee te lessen.

Ex-leerling rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

Heb eigenlijk aan 1 woord genoeg \"FANTASTISCH\". Ik heb hier mijn motorrijbewijs bij gehaald. Alle 3 de examens in 1 keer gehaald, net als mijn man. De lessen waren altijd ontzettend gezellig en mede daardoor heerlijk gereden en veel geleerd! Enorme aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring, juiste keuze gemaakt met kiezen van rijschool. Perfecte begeleiding en goede voertuigen!

perfect, zeker aan te bevelen

Deze mensen geven met zoveel enthousiasme en passie rij en theorielessen

perfect, zeker aan te bevelen

ik heb veel geleerd en veel lol gehad met lars schimmel en in 1 keer geslaagt super rijschool had ik veel eerder moeten doen

goede service, goed behandeld

Vriendelijk, goed geregeld, goede begeleiding.

goede service, goed behandeld

Ik vond de lessen erg leerzaam! Mijn rijinstructeur was erg professioneel en heeft mij erg veel geleerd! Ben tevreden over rijschool Rijnland.

goede service, goed behandeld

Zowel bij de intakeles als bij de dagopleiding had ik een ervaren en prettige instructeur met wie het ook klikte. Ik merkte echter tijdens de dagopleiding dat de instructies van de instructeur daar meer in lijn lagen met de exameneisen dan die van de eerste instructeur . Achteraf vind ik dat de instructeur tijdens de intakeles de exameneisen te zwaar aanzette en teveel nadruk legde op het perfect uitvoeren van bijzondere verrichtingen. Hierdoor gaf hij mij de indruk dat het examen zwaarder zou zijn dan deze in feite was. Positef is wel weer dat we de verrichtingen vaak geoefend hebben.

goede service, goed behandeld

Erg fijn. Een rustige instructeur die alles duidelijk uitlegde. Ik vond de rijlessen altijd erg fijn!

goede service, goed behandeld

Over het algemeen goed. Heb bij Roland les gehad, en dat ging altijd heel goed en heb ik veel geleerd. Toen Roland een tijdje afwezig was heb ik les van een andere instructeur gehad, maar dat ging echt behoorlijk minder. Begreep ook dat zijn contract niet is verlengd. Maar les van Roland zou ik iedereen aanraden die nog een instructeur zoekt!

goede service, goed behandeld

Mijn rij instructeur Jan was echt geweldig! Hij heeft me super goed door mijn lesperiode heen geholpen.

goede service, goed behandeld

Am really happy with my driving teacher Jan i cant forget him with the good things he learn just giving a very big thanks to him an Autorijschool Rijnland, onces again am greaful from wgat i learn from jan and i will aremember him . The servers was very good am happy with the server. Thanks Jan.

goede service, goed behandeld

Heel goed, de instructeurs zijn aardig en deskundig

Vlierboomstraat 21

2404EE Alphen aan den rijn