voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb een leuke ervaring!

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb autorijles gehad bij Rijschool Rijnland.

Goede ervaring!

goede service, goed behandeld

onze dochter Aniek heeft Les gehad van Jan Verkaik, met regelmaat op dezelfde dag en soms op de avond of op een moment dat het etenstijd was, helemaal top. Grote flexibiliteit van de lesgever. Net niet gered met het lespakket van 45 uur ( 2 uur extra ) maar zowel voor theorie en praktijk in 1 maal geslaagd! Goede bereikbaarheid van kantoor en vriendelijk personeel. Onze andere dochter zal ik zeker over een jaar ook laten starten bij Rijnland en liefs dan bij Jan Verkaik!

voldoende, een redelijke ervaring

Lessen zijn naar verwachting geweest. Geen bijzondere plussen of minnen. Verbeterpunten: 1) een meer zichtbaar gestructureerde benadering en uitleg van het lesprogramma: welke vaardigheden komen op welk moment aan bod. Bij voorkeur ook iets op papier ter ondersteuning van de lessen zoals stuur/bochtentechnieken, BRAVOK. Dit soort info hebben we nu zelf naar gezocht en gevonden maar het komt professioneler over als dit vanuit de rijschool beschikbaar wordt gesteld. 2) We hebben de spoedopleiding gedaan, maar achteraf waren losse lessen ook prima/beter geweest. Programma was fysiek best pittig als je nog niet regelmatig op een motor hebt gezeten. We waren graag wat duidelijker geïnformeerd over de voor/nadelen van de spoedopleiding om een goede afweging te kunnen maken.

goede service, goed behandeld

Er wordt zeer goed lesgegeven tijdens theorie- en praktijkles. Alles wordt goed en rustig uitgelegd.

duidelijke aanwijzingen, plezierig rijden

goede service, goed behandeld

Ik vond het hele fijne lessen. Nadat ik ben gewisselt naar Jan Verkaik na ongeveer 15 lessen ging het lekker vooruit. Ik heb wat langer gedaan over mijn theorie maar heb mijn TTT en examen allebei in 1 keer gehaald.

goede service, goed behandeld

Goed geregeld en vooral heel veel geleerd.

goede service, goed behandeld

Rijnland was voor mij de juiste rijschool. Ik had problemen met mijn concentratie en reed soms te gehaast. Mijn instructeur Marcel wist hier perfect mee om te gaan. Ik zou Rijnland zeker aanbevelen.

goede service, goed behandeld

Ik heb een fijne tijd achter de rug bij mijn rij-instructeur, Jan. Hij was altijd eerlijk qua opbouwende kritiek, maar ook qua complimenten en bovendien ook nog eens erg gezellig;-)

perfect, zeker aan te bevelen

Super! Ik had het jaren eerder moeten doen.... Tjitske heeft met er geweldig door heen geslagen. Nogmaals dank!

voldoende, een redelijke ervaring

Is een goed deskundig bedrijf met veel ervaring over hoe er les gegeven moet worden. Het kost wel veel geld.

goede service, goed behandeld

Leuke rijschool met goede instructrice. De dingen waren goed geregeld. een pluspunt vond ik ook de theorielessen die werden gegeven.

goede service, goed behandeld

Onze dochter heeft volop genoten van haar rijlessen. Betrouwbaar, deskundig en een hoop gezelligheid. Het was voor haar een feestje!

goede service, goed behandeld

Prima afspraken t.a.v. Rijles-pakket. Fijne rustige instructeur met duidelijke uitleg. Goede communicatie t.a.v. de les afspraken ( via mail). Al met al een fijne tijd gehad en in een keer geslaagd:)

Vlierboomstraat 21

2404EE Alphen aan den rijn