Geen problemen gehad. Tevreden over hulp bij mijn inschrijving en over mijn rij-instructeur.
Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Rijnland..Zeer goede en deskundige rijlessen gehad van de instructeurs; Lars en Tamara.. Zeker een aanrader !!!
het contact met mijn rijinstructeur was altijd heel snel, wij konden appen en hadden mailcontact of telefonisch, zeer deskundig ook met het lessen en ook gezellig
Super service en too instructeurs die hun vak begrijpen kort samen gevat top
Goed georganiseerd, en goede uitleg in de praktijk.
Goeden morgen. Cor heeft me goed en deskundig het fijne geleerd van het rijden met de aanhanger. Ik was op mijn gemak en hij is prettig in de omgang. Niets op aan te merken. Ga zo door. En blij dat ik geslaagd ben en nu zonder zorgen met de aanhanger rijden kan. Met vriendelijke groet, Barny v/d Vlugt
Goeie instructeurs Gezellig Super leerzaam
Motorrijles
Heb aangegeven dat er te weinig in het afrijgebied is gereden. Teveel in kleine plaatsjes gereden ipv in Leiden. Dit omdat er andere leerlingen opgehaald moesten worden of teruggebracht. Rijinstructeur is heel vriendelijk en verstaat zijn vak!
Ik heb erg genoten van de rijlessen en ik heb overigens het gevoel dat ik me niet heel veel beter heb voor kunnen bereiden op mijn rijexamen.
Goede rijlessen, goede instructeur
Prima lessen met duidelijke feedback. Het is alleen een beetje raar dat je de uren voor en na het examen/ttt ook moet betalen. Je moet er immers op een manier komen en het zou mooier zijn als dat bij de service van de rijschool zit.
Fijne rijschool. Word goed rijles gegeven. In 10 rijlessen m\'n motorrijbewijs gehaald. 👍
De ervaring met de instructeurs zijn goed. De ervaring met de administratie is heel slecht. Vraag niet goed beantwoord, geaggiteerd en zeer klantonvriendelijk gedrag van de directeur. Wat ons verbaast is dat leerlingen niet oefenen in een parkeergarage en het rijden met een navigatiesysteem.
Ik heb een goede docent ,ik heb heel veel leren van hem. Goed school
Goedebrijschool
Super enthousiast team. Helpt je als je het niet begrijpt en legt dit vervolgens rustig uit. Krijgt goede feedback. Receptioniste is ontzettend enthousiast en erg betrokken met de leerlingen ook is ze oprecht geintresseerd in hoe het gaat met het lessen.
Prettig bedrijf en goed contact tussen instructeur en docent
Erg professionele rijschool. De vele malen 10 minuten durende wc bezoeken zijn wat minder als deze van de lestijd afgaan maar verder prima! Al is de prijs wel erg hoog
Vlierboomstraat 21
2404EE Alphen aan den rijn