Super!!!
Helemaal top! Leerzame lessen, een fijne instructeur en als klap op de vuurpijl mijn rijbewijs in één keer!!
Mijn ervaring met jullie is dat jullie heel erg leuk en meedenkend te werk gaan! Zowel de intake-les als de dagopleiding bij Cor waren superverzord en heel duidelijk! Nogmaals bedankt Cor👍
In 1 keer mijn avb examen gehaald dankzij Tamara, Joel, Lars en Dick. Nooit verwacht dat ik het zou gaan halen omdat ik helaas al bij twee rijscholen heb ge lest waar het niet zo goed ging. Super leuke, gezellige en leerzame lessen gehad. Wat ook een voordeel is dat je oefent op het terrein waar je examen doet. Ik ben zeer tevreden over deze rijschool.
De lessen zijn duidelijk en ze winden er geen doekjes om. Als ze denken dat je meer lessen nodig hebt zeggen ze dat en als ze denken dat je er minder nodig hebt geven ze dat ook aan. Daarnaast is de sfeer zeer ontspannen en gezellig wat voor een optimale leeromgeving zorgt.
Hele aardige mensen, goede uitleg, ontspannen sfeer, zeer leerzaam, leuke lessen
Top! Goede uitleg en aardige rijleraren. Mijn auto- en vandaag mijn motorrijbewijs bij Rijnland gehaald, ik ben tevreden.;)
Helemaal topp
Gezellige sfeer, waar je ook te horen krijgt als je iets niet goed doet. En dat vond ik juist wel fijn, want hier leer je het van. Ik heb fijne lessen gehad en had altijd met plezier rijles
Behalve dat ik enkele problemen ervoer aan het begin. Waarvan één van deze dingen was dat het formulier op de website niet toe liet dat je nog geen ander rijbewijs had (dit is inmiddels opgelost). De ander was dat de vraagstelling over autisme bij Rijnland en bij het CBR zelf anders was. Hierdoor kwam het er op neer dat ik bij Rijnland \"ja\" in moest vullen bij autisme en bij het CBR \"nee\". Dit zorgde voor verwarring over ik een dubbele EV zou moeten invullen. Ik zou dit graag anders gezien hebben maar mijn rij instructeur heeft dit goed opgelost. Over de rijlessen zelf heb ik niet op te merken. Ik kon kwijt wat ik wilde, ik kreeg de ondersteuning die ik nodig had zodra ik erom vroeg en had altijd het idee dat mijn rij instructeur me ook echt wilde helpen. Af en toe was mijn rij instructeur een beetje te laat, maar ik werd up to date gehouden over de telefoon en de extra rij tijd werd diezelfde les nog ingehaald. Ik heb mijn rijlessen als een prettige ervaring gezien en zal er zo ook aan terug denken en ik heb er niks over te klagen.
goede begeleiding echt top
Super rijschool! Goede instructie van bekwame mensen. Alles naar mijn wensen, en positieve op-en-aanmerkingen. Ze zijn zeker nog niet van me af.
ik had n verkorte dagcursus gedaan, maar tijdens de eerste en toen enige 2 uur rijles is met geen woord gesproken over het examen, wat moet je weten/ doen etc, wat de les daarna al volgde. dat is achteraf jammer. ik heb uiteindelijk nogmasls 2 uur rijles genomen en opnieuw afgreden.
Alles is goed en zonder moeilijkheden gegaan. Door de prima les (van Daan) in 1 keer geslaagd.
ik heb zeer prettig mijn lessen ervaren.
Helemaal super, gezellig en goede lessen gehad.
Wat een super gezellig en goede rijlessen heb ik gehad met de motor! Ik zou jullie zeker aanbevelen!
Of ik nou echt het bedrijf heb leren kennen, betwijfel ik, maar instructeur Said was een \'perfect match\'. Ook al kwam ik midden in het proces bij hem terecht, heeft hij me nog veel geleerd. Vooral wat betreft mentaliteit. Rustig en kalm auto rijden, vol zelfvertrouwen. Ervaren dat ritjes gewoon leuk kunnen zijn. Daar ben ik Said heel erg dankbaar voor!
3 goeie instructeur! Doe meer dan hun best om je te laten slagen!
Vlierboomstraat 21
2404EE Alphen aan den rijn