In het begin ging het van beide kanten niet zo lekker Nu helemaal goed gekomen
leuk team die er voor gaat. Komende van een andere rijschool pikte ze snel mij fouten op. Heb via een spoed cursus mijn AVB gehaald. Les krijgend op het wat dan tevens het CBR terrein is dan net een thuis wedstrijd
Vriendelijk, behulpzaam en sociaal
in 1 keer gehaald dus prima
Buitengewoon!
Tijdens mijn lessen heb ik het erg naar mijn zin gehad. Ik kreeg duidelijke uitleg over wat er van mij wordt verwacht tijdens het examen en wat ik tijdens het examen moet laten zien (dus ook tijdens de lessen). Verder krijg je opbouwende feedback wat op de juiste manier wordt gegeven. En er is een persoonlijke aandacht.
My coach Tijtske is a very friendly and patient teacher, I have learned so much from her, she is very experienced with driving, always guide me through all the process, before I was scared of driving, now I am enjoying it.
Super prettige wijze van lesgeven door Lars, daardoor ontstaat er ook een fijne sfeer in de groep. Hij neemt de tijd en legt alles goed uit. Zeer tevreden!
Super rijschool. Zeer fijne uitleg op de theoriedag. Geweldige instructeur.
Goede en duidelijke instructies gekregen tijdens de lesdag en in 1x geslaagd! Toppie
heel goed bedrijf en nemen erg de tijd om je alles goed te leren hele leuke tijd in de auto met Michel op dit moment
Ik heb een hele fijne ervaring gehad tijdens mijn rijlessen. Er werd echt gekeken naar welke aanpak ik nodig had om mijn rijexamen te halen. Bedankt!
Is een goede rijschool Bijna alles word geregeld
Duidelijk in hun afspraken, tijdens de les streng maar rechtvaardig maar ook heel geduldig. Je bent er uiteindelijk om iets te leren met een goed eind resultaat..!!!
Eindelijk me rijbewijs gehaald bij Michel Dijkstra. Mocht even duren maar toch goed gekomen dankzij Michel.
Een goed bedrijf met lieve, goed ervaren en fijne mensen! Ik raad iedereen aan om te gaan lessen bij Autorijschool Rijnland!
wat ik jammer vond dat je niet steeds de zelfde instructor had maar elke keer een ander voor de rest prima rijschool
Vlierboomstraat 21
2404EE Alphen aan den rijn