Hele goede ervaring in 1 keer geslaagd dankzij een fantastische rij instructeur Maurits.
23 January 2026
Review overzicht
23 January 2026
Thijs
Alphen Aan Den Rijn
Ik heb een hele tijd hier les gehad. Maar de rij instructrice begreep niet helemaal hoe je om moest gaan met mensen die soms wat onzeker zijn. Er kon meestal geen aardig woord uitkomen. Ik had geen vertrouwen in mijzelf tijdens het rijden en mijn examen kwam veel te vroeg. Ik was bijna blij dat ik gezakt was want ik durfde absoluut niet alleen te rijden. Wat je aangeleerd krijgt is zeker niet fout, je krijgt wel goede adviezen, maar het gaat om de manier waarop. Zelf de beslissing gemaakt om ergens anders te gaan lessen en hier wel snel mijn rijbewijs behaald.
Beveelt niet aan
23 January 2025
Marit
Alphen aan den Rijn
Top lessen gehad, de beste instructeur!
15 June 2021
Kenny
Langeraar
leuke lessen van Dick gehad en in een mooie auto rijles gehad. in 1X geslaagd!
15 September 2019
Tess
Nieuwkoop
Hele fijne begeleiding tijdens het lessen!
29 August 2019
Ilse
Zevenhoven
Goede rijschool! Nemen de tijd voor je en altijd met veel plezier les gehad! Bedankt rijnland!
28 August 2019
Casper
Woubrugge
Goed geregeld en goede rijlessen van 1,5 uur. Last minute in een keer mijn rijbewijs kunnen halen. Top! Jetske was een leuke instructrice.
17 August 2019
Bram
Rijnsburg
Erg goed. Heb een leuke instructeur en kan altijd bellen met vragen
22 July 2019
Chantal Groeneveld
ALPHEN AAN DEN RIJN
Goede service, personeel ook heel leuk!
20 July 2019
Bart Van dam
13 July 2019
anoniem
Prima bedrijf en goed geregeld
10 July 2019
Bart Reyneveld (ik)
Koudekerk aan den Rijn
Goede rijlessen en ik ging er met zin heen👍
4 July 2019
Rick Keijzer
Langeraat
Ik vind iedereen die hier werkt echt toppers! Alle medewerkers zetten zich kei en kei hard voor de leerlingen in! Je kan met alle vragen bij hun terecht! De rijlessen waren kei leuk, goed en professioneel! Super mooie auto’s en iedereen zet zich in voor goede doelen wat ik echt kei goed vind! Keeeeep going🙌🏼
3 July 2019
Daan pons
Alphen aan den rijn
Super fijne en goede rijschool
2 July 2019
Gwenn Fransen
Zevenhoven
18 June 2019
Daan Hoogenboom
Nieuwe wetering
Goede ervaring duidelijk en Lars de beste in ze vak
20 May 2019
anoniem
Instructeurs die weten waar zo over praten, erg prettige ervaring / behandeling en communicatie
15 May 2019
Elwin Van Velzen
Langeraar
Erg fijn bedrijf en goede ervaring met het bedrijf
15 May 2019
anoniem
Goede instructeurs met veel geduld! Leuke en gezellige rijschool!
14 May 2019
Lisette Versluis
Alphen a/d Rijn
Erg goed, in 1x geslaagd. Leuke rijinstructrice
14 May 2019
Tim Van Leeuwen
11 May 2019
anoniem
Ik heb zowel mijn Theorie (met behulp van een cursus van Rijnland) als mij Praktijk binnen 1 keer gehaald dankzij de goede begeleiding van Rijnland. Ik ben zeer tevreden en vond ook hartstikke gezellige om wekelijks met mijn instructeur de weg op te gaan. Wil nog een bedankje doen aan Rijnland en aan mijn instructeur Chaima voor het helpen en het goede advies. :)
1 May 2019
Danny de Vrijer
30 April 2019
Casper Krijgsman
Alphen aan den Rijn
Een goede rijschool die streeft naar het beste resultaat
30 April 2019
Lars Tipker