Super! Goede les en de 1e keer geslaagd!!
Alles netjes verzorgt en optijd Vriendelijk en betrokken
Goede informatie en duidelijke uitleg Gezellige instructeur
Beschrijving: Men kan zien dat de rijschool al meer dan 40 jaar bestaat. Er zit veel ervaring binnen het bedrijf. Men leert er naast de basis kennis ook de fijne kneepjes van het rijden. Deze laatste zorgen ervoor dat men meer inzicht in het verkeer krijgt. Kortom een echt TOP rijschool.
Ik heb het C-rijbewijs gehaald bij deze rijschool. Mijn ervaringen zijn erg positief, erg goede en fijne uitleg gehad. Zeker tijdens de praktijklessen! Zeker een aanrader!
Professioneel en erg vakkundig
C, CE en code 95 met plezier behaald bij rijschool Nooijen! Goede uitleg en instructies van Roland!
Ondertussen al 2 jaar geleden hier mijn rijbewijs gehaald. Toen alles in goed overleg vrij snel gehaald. 2 jaar later krijg ik nog complimenten over mijn \'zekerheid\' in het rijden. Goede rijschool!
Vrij duidelijk alles
Prima bijscholing gehad. Had het echt nodig, voelde me behoorlijk onzeker gezien het heel lang geleden was dat ik examen had gedaan. Heb veel geleerd, in een ontspannen sfeer. Hartstikke bedankt.
Ik heb een goede ervaring met Verkeersschool Nooijen . Alles was netjes geregeld de communicatie en info was heel goed.
Goede instructies, en service. In een woord top!
Goede ervaring met deze rijschool! Zeker een aanrader.
Een super rijschool. Heb mijn vrachtwagen rijbewijs+code 95 met veel plezier daar gehaald. De theorie avonden zijn zeer leerzaam. Nu nog E achter C en dat ga ik ook zeker weer bij verkeersschool Nooijen halen.
prima bedrijf, alles wordt netjes geregeld en het bedrijf is ook netjes. Je krijgt er ook deskundig les.
Goede ervaring voor het behalen van het BE rijbewijs.
Uitstekende rijschool geven goed les.
Vandaag geslaagd voor aanhangerrijbewijs. Fijne lessen bij Roland gehad. Hij is direct en zegt waar t op slaat, maar ook zeker in voor n geintje!
Rijbewijs ce gehaald. Goede uitleg en instructies van Roland. Zeer prettige rijschool