zeer goede begeleiding goede tips heb 2 dagen gelest voor be en kreeg goede uit leg tips
Mijn naam is Ferry. Ik heb via rijschool Nooijen mijn rijbewijs C C1 gehaald. Nooijen is een goede rijschool. Die beschikt over goede voertuigen om je rijbewijs te kunnen gaan halen. Goede rijinstructeurs. En vooral vriendelijk.
Prettige en gezellige rijschool. Ik ben keurig geholpen met het behalen van mijn aanhangrijbewijs.
Fijne instructeurs, goede uitleg met voorbeelden.
Mooi bedrijf, en goede service!!
leuke mensen en veel geleerd.
Top, binnen twee weken mijn E achter C. Bedankt verkeersschool Nooyen . Jan.
Deskundig familie bedrijf met uitstekende service
Opleiding vrachtwagen: Duidelijke en prettige manier van lesgeven, vooraf gemaakte afspraken worden nagekomen, professioneel en flexibel. Zeer tevreden over deze rijschool.
Goede rijschool,geven duidelijke uitleg! Vrachtwagen en motor rijbewijs mede hierdoor in 1 keer gehaald!!
Heel goed
Fijn gelest en ook in 1 keer geslaagd!
Na een intest gaf Roland aan dat ik de eendaagse cursus voor aanhanger kon doen. Paar weken later heb ik mijn E rijbewijs gehaald.
goed fijne mensen om mee te werken.
Prima rijschool. Zorgt ervoor dat je de verkeersregels snapt en goed toepast. Zeker een aanrader!
Super! Een echte aanrader!!
Goede rijschool alles rustig en duidelijk uitgelegd en zeer prettige rijlessen gehad echte aanrader
Top rijlessen! Zeker een aanrader!
Ruim voldoende, fijne samenwerking, grapje op zijn tijd maar ook zeker serieus wanneer het moet. Verbeter puntje: een communciatiemiddel om ook terug te kunnen praten met de instructeur tijdens de lessen. Dan kan men vragen stellen gedurende de les, i.p.v. steeds tussentijds en meerdere zaken bij elkaar waardoor zaken vergeten worden te vragen/verduidelijken.
Rijschool nooijen geeft goede rij-lessen waar je veel informatie uit haalt. Daarnaast helpen zij jouw graag met plannen en zijn erg flexibel
Ik heb op een erg fijne, gestructureerde manier rijlessen gehad. Ik ben 0 keer afgebeld, en met verzoeken om een andere planning werd zeer flexibel omgegaan. De instructeurs zijn aardig, betrokken en geven opbouwende kritiek. Ze geven gehoor aan de voorkeuren van de klant. Ik werd gerustgesteld bij twijfels die ik had en tevens uitgedaagd dat ervoor zorgde dat ik prestatiegericht en zelfverzekerd mijn examen kon doen, waarvoor ik gelijk de eerste keer slaagde.