goede expertise! veel humor en stelt je makkelijk op je gemak. flexibel in uren en in betalen.
Erg prettige manier van lesgeven; eerlijk, duidelijk maar altijd netjes.
Roland is een zeer ervaren chauffeur en ook nog s een vriendelijke vent: top!
Als cadeau voor mijn 61ste verjaardag van onze dochters een rijles in een vrachtauto gekregen. Dit was al jaren een stille wens.. Het was fantastisch mede door de goede uitleg, het geduld en de informatie van Roland. Ik heb genoten!!!!
rijbewijs c gehaald dankzij roland met zijn duidelijke manier van lesgeven. gaf mij daardoor een stuk meer vertrouwen voor mijn examens. en 1 fijne en mooie daf om mee te rijden. zeker een aanrader. roland bedankt en tot de nascholingen
Geduldig en duidelijk
Gezellige ritten gehad en veel geleerd.
Erg klantvriendelijk en geduldig naar de leerling toe.
mijn ervaring is super goed.
Ik heb erg veel geleerd van dit bedrijf. Het is een TOP bedrijf en zeker een aanrader voor alle mensen die een naar een verkeersschool zoeken!!!
Zeer goede instructeurs met zeer veel ervaring en passie voor hun vak. Dank jullie wel voor het opleiden van zo een moeilijke klant
Positief, open, enthousiast, kundig.
prima rijopleiding gehad en nog gezellig ook!
Rijlessen betroffen e achter c. Goede lessen gehad en succesvol afgesloten met examen. De verschillende aandachtspunten zijn er goed ingeprent en blijven zeker hangen. De lestijden zijn altijd in goed overleg bepaald, zodat er nooit een probleem was. Prachtig voertuig om in te lessen.
Zeer goede ervaringen mee, zeer goede uitleg en een rustige manier van lesgeven!!! een echte aanrader
Altijd fijne lessen gehad voor de motor.
was heel leuk aardige mensen, ze leren je alles heel goed maken grapjes tussen door en ze laten zien dat je het zeer zeker haalt. ik zou zeker zeggen kom hier rijden dit is een heel goed bedrijf om te gaan lessen!
Heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven, met gevolg dat ik de eerste keer geslaagd ben!
Mijn ervaringen met verkeersschool nooijen is goed