perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik haal al mijn rijbewijzen bij hoek bouma ze helpen je goed en geven je het gevoel dat je het kan op het moment dat je daar zelf over twijfeld ik zeg echt een aanrader!!!!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Hoek Bouma is goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg positief.\r\nDe instructeur is erg vriendelijk, behulpzaam, eerlijk. Stelde mij gerust, maar was ook kritisch richting leerpunten.\r\nPersoneel van rijschool was behulpzaam en vriendelijk. Fijn dat er ook een theoriecursus werd aangeboden, met daarbij voor het grootste deel een goede leraar/instructeur. Eenmalig een leraar gehad die tijdens de cursus wegliep en weinig informatie gaf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positieve ervaring. Kundige instructrice, streng waar nodig en ontspannen/ persoonlijk waar het kan. Goede communicatie zowel per mail/telefoon als aan de balie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed zeker tevreden hebben geholpen waar het kon.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, duidelijk en zonder stress.\r\nIn een keer geslaagd. \r\nAlleen ik wil geen reclame of nieuwsbrieven van jullie ontvangen!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede instructeurs, erg goed ingesteld op persoonlijke gesteldheid, geduldig en duidelijk. Uitstekende ondersteuning en meedenkend wanneer er problemen ontstaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super, goed geregeld en in een keer geslaagd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ahv motor xperience rijles geboekt. Wij wilden graag bij een rijschool die in de avond ook les gaf, Hoekbouma gaf aan dit te bieden. Echter waren lessen maar tot uiterlijk 18:30u. hierdoor waren de uren lastig te combineren met onze agenda\'s en het plannen. de lessen die wij hebben gehad zijn wel erg goed bevallen, goede begeleiding, prettige feedback, gevoel van zekerheid en veiligheid was zeker ter sprake. en e erg gezellig!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer professioneel bedrijf. Gelijk na een telefoongesprek werd ik teruggebeld en had de rijschool een plek voor mij. Zeer vlot! Daarnaast een goede instructeur die je zowel op fouten als op je pluspunten wijst.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heb de code 95 en lzv bij dit bedrijf gedaan.\r\nen best te vreden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en proffesioneel

Wieder 29