goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer postifief\r\naardige mensen en zeker geduld met alles.\r\n\r\n

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een 4 daagse cursus LZV bij hun gedaan, en 1 dag examen.\r\nHet is mij goed bevallen, vriendelijk personeel en goede voorzieningen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een hele fijne en enorm leuke tijd gehad waar ik veel van heb geleerd. hele vriendelijke en gezellige instructrice (Joyce boots) die ik zeker zou aanraadde, zonder haar denk ik niet geslaagd te wezen ze legde alles super uit en corrigeerde waar nodig was.\r\nkortom onwijs leuke tijd gehad! \r\nheel erg bedankt !!\r\ngroetjes Naomi van der ploeg

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dochter in 1 keer geslaagd en 2 hele goede rij-instructrices gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vindt dat de cursussen voor de bromfiets goed gegeven worden en dat je daardoor positiever het examen maakt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardig personeel, goede service en weten wat ze doen!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We dachten met een goed, betrouwbaar en gedegen bedrijf in zee te gaan. Bedrijfsmatig hebben wij ook goede ervaringen met Hoek Bouma. Echter bij de auto opleiding van mijn dochter was het één en al onduidelijkheid, slechte communicatie en wisten we niet waar we financieel aan toe waren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima,goede begeleiding echt een toppertje!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede informatie erg overzichtelijk. Bij herkansing snel herkansen. Prima instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot op heden zijn wij zeer tevreden met de Firma Hoek bouma

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service,mijn zoon was wegens ziekenhuis opname nog niet goed hersteld dus kon niet afrijden op die datum,werd meteen omgewisseld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een rijschool waar ze echt tijd voor je hebben en ook echt nemen, om het je zo goed en zo snel mogelijk te leren! Erg tevreden over!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 2006 C rijbewijs, 2015 CE rijbewijs. \r\nVanaf dag 1 een warm gevoel. \r\nAlsof je bij kennissen op visite gaat. \r\nVriendelijk, kundig, betrokken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede rijschool met goede maar ook leuke instructeurs.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed, ben goed en vriendelijk geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede rijles gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele prettige rijschool. vriendelijk en komen gemaakte afspraken goed na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

Wieder 29

1648 GA De goorn