goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool, met goede instructeurs die je in alles top begeleiden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon Goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer vriendelijk bedrijf. Aardig en goede begeleiding.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is allemaal goed geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de manier van lesgeven erg fijn. Er werden vooral positieve tips gegeven tijdens het rijden. En elke onderdeel van het rijden werd regelmatig herhaald tot een goede beheersing. Ook vond ik de theorie-cursus erg handig en konden we een hele hoop aantekeningen maken en oefeningen maken op de tablets.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb persoonlijk hele goede ervaringen met dit bedrijf, goede persoonlijke begeleiding tot aan de examen...vooral zo door gaan. Bedankt voor alles.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nHet was weer een feestje om bij Hoek Bouma te lessen Op een heel ontspannen manier Veel geleerd en veel afgeleerd In een heel korte tijd rijbewijs C en E achter C gehaald Dank je wel fijne mensen uit de polder \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige sfeer, gemakkelijke communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoekbouma vind ik een hele goede rijschool, deskundige medewerkers/instructeurs.\r\n\r\n*Goedkoop.\r\n*Service en kwaliteit is uitstekend\r\n*De Service is prima, voor afspraken word er telefonisch contact met je opgenomen / via de mail.\r\n\r\nKort om zeker een aanbeveler.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het is gewoon een goeie rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn theorie in 1 keer gehaald door de cursus. Super uitleg gehad! Tijdens de lessen word je netjes geholpen en is het gezellig in de auto. Ik ben zelf in 1 keer geslaagd en heb dat aan de instructeurs te danken! Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over mijn motorrijlessen. Ik werd geduldig en goed begeleid tijdens de lessen. Het niveau van de lessen vond ik erg goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was weer een feestje om bij Hoek Bouma te lessen \r\nOp een heel ontspannen manier Veel geleerd en veel afgeleerd \r\nIn een heel korte tijd rijbewijs C en E achter C gehaald\r\nDank je wel fijne mensen uit de polder

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, toegankelijk en vakbekwaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een top dag gehad met als resultaat mijn BE rijbewijs.💪👍👍\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool hele goede rijinstructeurs top kwaliteit met alles

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige ervaring instructeur is rustig zeer bekwam en legt het heel goed uit \r\nEn geeft je ook uitdagingen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Theorie en praktijk voor het rijbewijs C gehaald. deskundig en professioneel les gegeven. ik zou het iedereen aanbevelen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer welkom, verstand van zaken, ervaren deskundige instructeurs en goede kantine met lekkere koffie. Mooi wagenpark.

Wieder 29

1648 GA De goorn