• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaring is top alles verloopt heel rustig en met geduld \r\nal moet de instructeur het bv 100 keer uitleggen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn ! :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Allemaal heel behulpzaam, prettige instructeur met \r\ngelukkig wat geduld ;)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect! Paul is een goede, rustige instructeur die eerst kijkt wat je kan en daar zijn lesdag op aanpast. (Dagcursus BE)

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig, Goede service en klantvriendelijk, een aanrader!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf slechte voorlichting op open dag

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer leuke en vertrouwde rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zowel goed voor me rijbewijs als voor me adr cursus

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goedendag,\r\nWat een top service.\r\nJe word goed behandelt.\r\nRij instucteur vriendelijk en rechtvaardig.\r\nIk kan niet anders zeggen dan TOP

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professional met veel gedoeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met deze rijschool is heel goed bevallen er wordt heel goed les gegeven en met name mijn rijinstructeur Paul meijnema heb ik heel veel aan gehad met zijn manier van les geven brengt hij je een ontspannen gevoel waar je veel baat bij hebt. Top rijschool en top instructeur. Dank voor jullie begeleiding bij het behalen van mijn rijbewijs C.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne communicatie, kundige instructeur (axel en alfred) \r\nPrima locatie! helemaal prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf professioneel bedrijf met goede werknemers.\r\nWaardoor ik alles in 1 keer heb kunnen halen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring met uw bedrijf was kortstondig van maandag 5 februari tot en met donderdag 8 februari. In deze korte tijd heb ik het als zeer prettig ervaren. Er gaat zeker een schouderklop naar Bart Ootes

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een enorm goede rijschool, met de aandacht die precies bij de deelnemers horen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf GOED!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool met goede ca****** in de Goorn. In 1 keer geslaagd voor vrachtwagen en Code 95. Paul Meijnema plezierige instructeur. Hij is rustig en legt het goed uit. Ik heb 1 ochtend les gehad van Ruud Dubbeld en dat was waardeloos. Hij stelt je niet op je gemak en je hebt het gevoel dat je bij hem niets goed doet. Als ik voor CE ga wil ik zeker hem niet als instructeur. Leerpunten: bij het theoretische gedeelte van laden en lossen moesten we lang en veel wachten. We waren met 9 man. Over het algemeen vind ik tijd is tijd bij zowel theorie als praktijk maar we starten vaak later en waren eerder klaar. Bij mij zijn 2 lesuren uitgevallen door ziekte instructeur en het zou professioneel zijn als deze werden verrekend met een creditfactuur. zonder dat ik daar om hoef te vragen.

Wieder 29

1648 GA De goorn