goed bedrijf

goeie rijinstructeur, en een goeie auto om in te rijden.

Goed geregelde rijschool met goed instructeurs!

Goed geregelde rijschool met goed instructeurs! Alles in 1 keer gehaald.

TOP rijschool!

Rijden met goed materiaal en zeer ervaren instructeurs, Het is een rijschool met een zeer hoog slagingspercentage en ik begrijp waarom.

Goede rijschool, prettige sfeer, goede instructeurs en leraren.

Zeer positief. Heb er veel geleerd. Is een vriendelijke en professionele rijschool.

Hele fijne mensen, met verstand van zaken!

Mijn motorrijbewijs in 1 keer gehaald, dankzij de fijne, leerzame lessen van Alfred.

goed geregeld

Ik heb de rijopleiding als goed ervaren goede instructeur!

Met plezier leren

Met plezier en zelfvertrouwen ga je naar de lezen en het vriendelijke personeel geeft een positieve sfeer.

Zeer prettig ervaren

Leuke en leerzame rijlessen gehad

BE in een dag, geweldig ervaren.

Ik heb mijn BE rijbewijs in een dag gehaald, duidelijke uitleg en ondersteuning en in de middag al geslaagd!

Super aardige rijinstructeurs

Ik heb een hele plezierige ervaring met hoek bouma!

Goed en eerlijk geholpen

De instructeur was duidelijk en eerlijk. Hij was erg goed in z’n uitleg en advies

Zeer goede les met een goede leeraar

Ik vind de manier hoe de docent met mij omging tijdens lessen fijn. Uitleg was helder en goed toepasbaar. Tevens, was de docent ook zeer aardig en beantwoorde mijn vragen altijd zonder problemen. Hierdoor had ik ook totaal geen probleem met het halen van mijn rijbewijs.

Echt een top rijschool

Heb al m'n lessen van vrachtwagen bij hun gedaan krijgt echt top les daaro

Beste instructeur ooit

Ik heb mijn A en B ergens anders gehaald bij meerdere instructeurs. Mijn B-E hier gedaan omdat de instructeur mij was aangeraden. En inderdaad, heel prettig! Goede uitleg, maar toch ontspannen. Ben zeer te spreken. Materiaal was prima. Planning duidelijk.

Alles was duidelijk en goed uitgelegd

Hele fijne rijschool met professionele opleider

Had Alfred als motor instructeur. Hele rustige en professionele uitleg. Stelt je erg op je gemak. Materiaal is ook dik in orde. Mooie goed functionerende motoren.

zeer ervaren instructeurs die de tijd nemen voor de leerling

vriendelijk bedrijf en de instructeur en de dames van administratie nemen de tijd om alles goed uit te leggen

Goeie instructeurs

Goeie mensen die je goed door de opleiding heen helpen

Super vriendelijk en prettig

Super overal krijg je hulp bij weet je het even niet ze leggen het allemaal goed uit en je gaat er met een lach naar toe maar ook vandaan

Klantvriendelijk

Er wordt gekeken naar t kunnen en kennen van hun klant en met respect wordt je behandeld

Alles verliep prima en alles word goed uitgelegd en is duidelijk aangegeven

Goede begeleiding

Goede feedback, stefan zei het gelijk als ik iets beter kon doen, ook als ik het wel goed deed zei hij het. Erg fijn

Top geregeld en goede instructeur. Prettige organisatie.

In één keer geslaagd voor BE. Fijne combinatie heeft de rijschool om mee af te rijden. Intake is ook goed bedacht. Goede instructeur en goed georganiseerde rijschool.

Super!!

Ik had een hele goeie rijinstructeur. En in één keer geslaagd voor mijn motor examen. Top rijschool.

Wieder 29

1648 GA De goorn