professioneel,vakkundig,behulpzaam,sociaal
Ik heb de mogelijkheid gekregen om mijn C rijbewijs bij Hoek Bouma te halen. In het begin dacht ik jeetje helemaal naar De Goorn. Kwam er aan en voelde me meteen op me gemak. Mooi terrein,wagenpark en net gebouw.
Kortom, ik heb hier eerst mijn 3 theorie examen gehaald via hun cursus. waarmee je op een super vakkundige maar ook leuke manier wordt klaargestoomd voor de examens resultaat 3x 👍🏻 op de examens. thanks Barend & Adse.
Mijn praktijk lessen waren top reed ineens elke dag met plezier naar de Goorn. Kreeg te horen dat me afrij gebied Purmerend en omstreken was. Na daar rijd ik dus nooit.
Door Axel Meissen ben ik super vakkundig en op een leuke professionele manier klaargestoomd voor mijn examen. Hij legde op een duidelijke rustige manier uit waar ik foutjes maakte,die sneller dan mijn verwachting zo verdwenen waren. bijzondere verrichtingen, zo onder de knie, thanks Axel.
op de dag van examen waren we nog even aan t warm rijden onderweg richting de examen locatie in purmerend, jups ineens meneer agent op de weg, zo een zijstraat in gedirigeerd.. politie controle post, documenten enzo. was wel een leuk gesprek, maarja onderweg naar je examen 😅. We vervolgen onze weg om na de volgende bocht precies achter een rouwstoet te belanden. klokje tikte door.... .. precies optijd op de examen locatie😅. Waar ik na een paar juiste laatste tip van Axel, een uur later met een grote glimlach naar buiten liep met me C rijbewijs onder me arm. 🎉😄👍🏻.