Indrukwekkend, afwisselend en plezierig.

De theorielessen waren duidelijk en werden op een leuke manier gegeven. Praktijk heb in halve dagen gedaan, wat overigens lang genoeg is wat betreft focus en vermoeidheid. Ik heb rijlessen van 2 instructeurs gehad (ivm Corona-crisis werd er een aantal weken niet gereden), er is goed en persoonlijk les gegeven, wat ik uiteindelijk met positief resultaat heb kunnen afronden.

De gehele werkwijze staat mij aan professioneel en toch vriendelijk.

De gehele werkwijze staat mij aan professioneel en toch vriendelijk.

Snel en goede planninh/organisatie

Goede duidelijke instructies, bij onzekerheden gerustgesteld en uiteindelijk in 1 keer geslaagd. Dus zeer tevreden.

professioneel,vakkundig,behulpzaam,sociaal

Ik heb de mogelijkheid gekregen om mijn C rijbewijs bij Hoek Bouma te halen. In het begin dacht ik jeetje helemaal naar De Goorn. Kwam er aan en voelde me meteen op me gemak. Mooi terrein,wagenpark en net gebouw. Kortom, ik heb hier eerst mijn 3 theorie examen gehaald via hun cursus. waarmee je op een super vakkundige maar ook leuke manier wordt klaargestoomd voor de examens resultaat 3x 👍🏻 op de examens. thanks Barend & Adse. Mijn praktijk lessen waren top reed ineens elke dag met plezier naar de Goorn. Kreeg te horen dat me afrij gebied Purmerend en omstreken was. Na daar rijd ik dus nooit. Door Axel Meissen ben ik super vakkundig en op een leuke professionele manier klaargestoomd voor mijn examen. Hij legde op een duidelijke rustige manier uit waar ik foutjes maakte,die sneller dan mijn verwachting zo verdwenen waren. bijzondere verrichtingen, zo onder de knie, thanks Axel. op de dag van examen waren we nog even aan t warm rijden onderweg richting de examen locatie in purmerend, jups ineens meneer agent op de weg, zo een zijstraat in gedirigeerd.. politie controle post, documenten enzo. was wel een leuk gesprek, maarja onderweg naar je examen 😅. We vervolgen onze weg om na de volgende bocht precies achter een rouwstoet te belanden. klokje tikte door.... .. precies optijd op de examen locatie😅. Waar ik na een paar juiste laatste tip van Axel, een uur later met een grote glimlach naar buiten liep met me C rijbewijs onder me arm. 🎉😄👍🏻.

Ik heb het erg gezellig gehad en ook veel geleerd van Richard.

Richard heeft me erg geholpen, ik zat met gemak in de auto en heb hierdoor fijn leren rijden. Weinig stress en veel goede adviezen hebben mij het autorijden geleerd.

begin slecht eind goed

Goede middag, in het begin was het zwaar onder de maat. Geen communicatie geen berichtgeving en dergelijke. Hierdoor heb ik overwogen om een andere rij school te zoeken. Uiteindelijk door de hulp van Jordi ben ik bij jullie gebleven. Zeer goede rij rijinstructeur. Ik hoop dat jullie hier in wat hebben. Werk aan jullie communicatie en het word zeker een 5 ster

Leuke en behulpzame ervaring.

Code 95. C rijbewijs. CE rijbewijs.

Een top rijschool

Een hele fijne rijschool met goede instructeurs

Goed en duidelijk

Goede leerschool

Zeer fijne rijschool

We hebben een topdag gehad en een leuke/goede instructeur

zeer goed

Zeer goede instructeur,plezierig les gehad.Goed materiaal,kortom perfect.

Alles prima geregeld!

Ik heb hier in 2006 reeds meerdere rijbewijzen gehaald en dit was goed bevallen. Ben in 2020 terug gekomen voor mijn ADR diploma en mijn D rijbewijs en dit was wederom goed georganiseerd allemaal en ben in 1 keer geslaagd voor alles! Bedrijf denkt goed mee met je wensen, en heeft goede instructeurs in dienst!

Prima rijschool, alle disciplines onder 1 dak

Ik heb hier mijn motor rijopleiding gehad.

Was top

Het waren top dagen en de rij instructeurs geven je een relaxed gevoel waar je je prettig en optimaal bij voelt

Top!!

Uitstekende lesgeving!

Top bedrijf!

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Gezellige sfeer, goed materiaal en alles goed verzorgd.

Goede, professionele rijschool

Ik heb een goede ervaring gehad bij jullie en vond dat er veel mogelijk was qua toetsen binnen de rijschool

Een hele en leerzame ervaring

Het was heel leuk en gezellig maar ook heel leerzaam, ik had een goede instructeur en bij mn theorie is ook alles goed uitgelegd

Heel goed

Ik vind het een leuke dag en zeker toen ik te horen kreeg dat ik geslaagd was

Positief en heel goed begeleid.

Na wat persoonlijke ups en downs heeft Jolanda mij super goed geholpen en begeleid het afgelopen half jaar. Daardoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en zit ik zelfverzekerd achter het stuur. Bedankt!

Ik kom terug uit Amsterdam om mijn D te halen.

Van mij geld deze beoordeling 2X gezien het feit dat ik mede door de deskundige begeleiding mijn C en CE rijbewijs hier heb mogen behalen. Theorie oefeningen worden goed behandeld. Lekker familiair allemaal hier zelfs de kantine juffrouw deelt mee in de sfeer. Blijf zo doorgaan.

Zeer goed geholpen

Ik had Bart voor de lzv en heeft mij daarbij zeer goed geholpen en ervoor gezorgd dat ik zonder problemen naar mijn examen kon

Geweldig 1x geslaagd vrachtwagen rijbewijs

Super rijschool goede service en kwaliteit en vriendelijkheid vandaag in één keer geslaagd voor mijn vrachtwagen rijbewijs

Wieder 29

1648 GA De goorn