Filters

10

Top geregeld

Was zeer tevreden goeie uitleg en ging super voor me BE waren en vrij snel door heen en zijn erg vriendelijk goeie service en allemaal netjes geregeld en een knappe catering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppers

Top bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Ik heb met heel veel plezier mijn rijlessen gevolgd.

 • Aanbevelen? Ja
9

met mn top rij instructeur in een keer geslaagd!☺️

na heel wat relaxede uurtjes met sandor, die mij nooit vertelde wat ik fout deed maar altijd wat beter kon, heb ik op zeer positieve wijze in een keer mn rijbewijs gehaald doormiddel van een spoedcursus! zeker aan te raden als je elke dag 4 uur lang je koppie er bij kan houden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed!

Heb hier mijn motor rijbewijs gehaald. Zeer goed begeleid door Alfred. Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool met goede instructeurs.

Goede opleider met heldere afspraken. De instructeurs weten waar ze het over hebben. Hierdoor zul je goed voorbereid op het examen af gaan. Verder wordt er gewerkt met mooi les materiaal.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik heb de les goed ervaren

Ik heb het goed ervaren omdat de instructeur het mij gewoon goed heeft uitgelegd en geleerd wat ik moest doen om mijn examen te halen en dat is goed gelukt

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede persoonlijke lessen

Goed en duidelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig

Het rijbewijs heb ik gehaald om mijn werkzaamheden makkelijker te maken. Na ander halve dag rijden had ik mijn twijfels of het wel goed zou komen. Maar door mijn gevoel te delen met de instructeur en wat extra uitleg waar nodig heb ik na vier dagen mijn rijbewijs C gehaald. Ik wil Peter en Axel bedanken voor hun geduld en goede uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Wat is hoekbouma een professionele rijschool... zowel de werknemers als het materiaal. Ik wil mijn rijinstructeur Paul Meijnema super bedanken voor de rijlessen voor rijbewijs c. Wat heb ik veel aan jou geruststellende woorden gehad, want wat heb ik me voor het examen druk gemaakt. En door jou mensen kennis( mij gerust gesteld)ben ik zonder opmerkingen van de examinator geslaagd. Uren slap kletsen ga ik zeker missen. Zie je met me CE opleiding! Groetjes, Wesley van Klaveren

 • Aanbevelen? Ja
10

Top instructeur, duidelijk en rustig.

Ik heb een gezellig maar doeltreffende sfeer ervaren in de 4 dagen dat ik m'n rijlessen E achter C volgde bij Bart Ootes. Op een heldere en relaxe wijze werd ik zonder stress of zenuwen begeleid naar de examen rit voor het trailer rijbewijs. Professioneel, duidelijk en met gezellige humor. Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer kundige instructeur en prachtig materieel.

Er stond een flinke druk op mijn CE rijbewijs omdat ik maar één dag mocht lessen van de baas. Toch heeft Rene het voor elkaar gekregen om mij heel veel bij te leren en misschien nog wel meer af te leren. Zijn stem spookt nog door mijn hoofd en gelukkig lag mijn piekmoment bij het examen. Bedankt voor de fijne les.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goed georganiseerde, leuke en gezellige Verkeersschool, Die ik bij eenieder zal aanbevelen.

Ten eerste was het eerste contact met administratie Hoekbouma duidelijk en kon men al mijn vragen beantwoorden. Heldere communicatie via de mail en telefonisch. Zeer gekwalificeerde instructeurs. Heb mijn C en E hier gehaald en heb er geen moment spijt van dat ik het bij HoekBouma heb gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed

ondanks dat de corona de boel overhoop haalde toch weer snel op kunnen pakken .

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Een rijschool die weet waar ze het over hebben en hele goeie rijinstructeurs

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte duidelijke communicatie, begeleiding en instructeurs.

Ik ben in Januari bij Hoek Bouma naar binnen gestapt met het verzoek om een plan van aanpak samen te stellen voor het behalen van mijn E achter C en de volle 35 uur nascholing. Binnen een aantal dagen hadden ze een complete planning gemaakt met als resultaat dat ik, na de SUPERbegeleiding van Ruud, vandaag 28 mei geslaagd ben. Ik moet alleen nog 7 uur nascholing volgen. Die stond voor morgen 29 mei gepland, maar is door de "corona-situatie" uitgesteld. Einde van de rit ben ik niets dan positief. Super rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig geregeld fijne mensen

Goede en duidelijke communicatie, fijne mensen en een ontspannen sfeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Er wordt uitstekend les en instructies gegeven!

Mijn ervaring is goed, bijna iedereen slaagde in 1 keer voor theorie wat onder ik ook, en heb ook mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! De examinator zei ook al dat de kwaliteit die Hoek Bouma levert van een hoge kwaliteit is!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige verkeerschool met een A tot Z pakket en toewijding.

Na besloten te hebben alle missende ribewijzen te willen halen bij Hoek Bouma zowel C - CE & D-rijbewijs in 1x gehaald. Evenals de code 95 voor beide rijbewijzen. Leuke ongedwongen sfeer en veel kennis van zaken. Geen vervelende praktijken gewoon een eerlijk verhaal. Ook de lessen worden door zeer kundige experts gegeven die allemaal hun sporen ruimschoots verdient hebben. Ik kan iedereen aanbevelen deze verkeerschool te kiezen voor het behalen van het gewenste rijbewijs.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima rijschool, in 1 keer geslaagd.

Ik heb goede ervaring met verkeersschool Hoek Bouma. De communicatie verloopt goed. Ondanks de corona periode is er goed contact geweest over het vervolg van de opleiding. Instructeur Stefan is en rustige jongen , die niet te veel aanwijzingen geeft, maar ook niet te kort. In 1 keer geslaagd voor rijbewijs BE.

 • Aanbevelen? Ja
10

Indrukwekkend, afwisselend en plezierig.

De theorielessen waren duidelijk en werden op een leuke manier gegeven. Praktijk heb in halve dagen gedaan, wat overigens lang genoeg is wat betreft focus en vermoeidheid. Ik heb rijlessen van 2 instructeurs gehad (ivm Corona-crisis werd er een aantal weken niet gereden), er is goed en persoonlijk les gegeven, wat ik uiteindelijk met positief resultaat heb kunnen afronden.

 • Aanbevelen? Ja
9

De gehele werkwijze staat mij aan professioneel en toch vriendelijk.

De gehele werkwijze staat mij aan professioneel en toch vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Snel en goede planninh/organisatie

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Goede duidelijke instructies, bij onzekerheden gerustgesteld en uiteindelijk in 1 keer geslaagd. Dus zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

professioneel,vakkundig,behulpzaam,sociaal

Ik heb de mogelijkheid gekregen om mijn C rijbewijs bij Hoek Bouma te halen. In het begin dacht ik jeetje helemaal naar De Goorn. Kwam er aan en voelde me meteen op me gemak. Mooi terrein,wagenpark en net gebouw. Kortom, ik heb hier eerst mijn 3 theorie examen gehaald via hun cursus. waarmee je op een super vakkundige maar ook leuke manier wordt klaargestoomd voor de examens resultaat 3x 👍🏻 op de examens. thanks Barend & Adse. Mijn praktijk lessen waren top reed ineens elke dag met plezier naar de Goorn. Kreeg te horen dat me afrij gebied Purmerend en omstreken was. Na daar rijd ik dus nooit. Door Axel Meissen ben ik super vakkundig en op een leuke professionele manier klaargestoomd voor mijn examen. Hij legde op een duidelijke rustige manier uit waar ik foutjes maakte,die sneller dan mijn verwachting zo verdwenen waren. bijzondere verrichtingen, zo onder de knie, thanks Axel. op de dag van examen waren we nog even aan t warm rijden onderweg richting de examen locatie in purmerend, jups ineens meneer agent op de weg, zo een zijstraat in gedirigeerd.. politie controle post, documenten enzo. was wel een leuk gesprek, maarja onderweg naar je examen 😅. We vervolgen onze weg om na de volgende bocht precies achter een rouwstoet te belanden. klokje tikte door.... .. precies optijd op de examen locatie😅. Waar ik na een paar juiste laatste tip van Axel, een uur later met een grote glimlach naar buiten liep met me C rijbewijs onder me arm. 🎉😄👍🏻.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd