Fijne en goede communicatie. Daarnaast betrouwbaar en fijne mensen.
Prima service en ondersteuning door inzet van leenauto. Meedenken met klant en zorgen dat schade opgelost en gerepareerd wordt om een prima wijze
Fijn bedrijf met mooie occasions. Vriendelijk personeel
Correcte behandeling en prettige service. Geen arogante medewerkers/verkopers. Altijd vriendelijk en heerlijke koffie!!
Uitstekende service en deskundigheid.
zeer tevreden . nieuwe bus gekocht en hebben ze er gewoon nieuwe APK op gedaan terwijl we dat niet overeen gekomen zijn . tot nu toe geen liegen en bedriegen wat wel mijn ervaring is met auto handel. dank daar voor.
Een familie bedrijf waar alle aandacht naar de klant gaat.
2 keer kleine problemen gehad ,geen probleem direct verholpen
Zoals gebruikelijk vriendelijke benadering , goede service en betrouwbaar in contact
Showroom, wagenpark als werkplaats zien er netjes uit. Verkoper(s) en baliemedewerker(s) attent en behulpzaam.
Komt de afspraken goed na.
Vriendelijk.
Hier mag een ieder garage bedrijf een voorbeeld aan nemen. Als klant alle ruimte geven voor vragen en suggesties.
Prima geholpen!
Super bedrijf, geen pusherige verkoop van n mooie jonge gebruikte auto’s!
Je wordt altijd goed geholpen
Prima service en vriendelijke bediening
Al jaren mijn auto in onderhoud , tevens paar keer andere auto aangekocht via Autobedrijf Zwijnenberg. Altijd naar volle tevredenheid.
Was geen klant, toch meteen hulp geboden bij kapotte accu. Leenauto mee en zelfde middag alles geregeld!
Alle afspraken zijn nagekomen
Gewoon goed en eerlijk. Als je een afspraak maakt, dan kom je die ook na. Als je een auto reserveert voor iemand die twee dagen later komt kijken, dan verkoop je deze niet. Dat is eerlijk en duidelijk. Daar houd ik van. Maar ik ben wel blij dat de SLK na het weekend nog wel beschikbaar was
Al meerdere auto.s gekocht.
Netjes geholpen, net personeel en goede service.