No-nonsens bedrijf
Goed deskundig advies na wederzijdse inventarisatie
Klantvriendelijk geholpen en realistische aanbieding.
goede garage met kennis voor VAG auto's!
Goede en snelle service
Veel verbeterpunten bij mijn camper. Ondanks de niet ingepland reparaties kon ik mijn auto na 2 dagen weer ophalen! Verbeterpunt: De app kan beter.
Heb van jullie een Opel Mokka zo als je weet, had graag gezien dat jullie aanhadden gegeven dat de auto wat stug is. Verder wel tevreden over Autobedrijf Zwijnenberg
Makkelijk afspraak maken via app, keurige bevestiging. Gratis leenauto mee. Nette service en behandeling
Mijn persoonlijke ervaring is dat de afdeling verkoop wat meer enthousiast mag zijn. Vond het zeer gemoedelijk. Verder prima geholpen, behandeld. En erg blij met de nieuwe aanwinst.
Ervaring positief Mooi bedrijf en gaf mij een veilig gevoel bij mijn overweging om tot deal over te gaan Momenteel wordt de auto die ik gekocht heb nagekeken en als nodig van mankementen op de hoogte gesteld en uiteraard gerepareerd Hoe dan ook,ik heb er een super goed gevoel bij
Super klantvriendelijk, goede en snelle service en eerlijke adviezen.
Goede service en afspraken worden nagekomen. Altijd wordt er teruggebeld.
Ik ben al vele jaren klant en zeer tevreden.
Vlot en goed geholpen
Onze ontmoeting met garage Zwijnenberg was zeer onverwachts. We waren een wandeling aan het maken en zagen een auto te staan. Deze auto staat nu inmiddels op onze oprit. We zijn prettig geholpen! Het voelde goed en vertrouwd. Auto is keurig afgeleverd. We hopen er veel rijplezier van te hebben. En hebben er alle vertrouwen in dat we bij een toeval een zeer betrouwbare garage hebben. We verwachten goeie service. De auto staat een paar dagen op onze oprit hebben dus geen ervaring met service wel vertrouwen in goede service.
Prettig geholpen met het zoeken naar een juiste auto. Vlot contact gehad via de mail en snel gehandeld.
Netjes geholpen alles in goed overleg
Ik blijft graag klant bij die fijne bedrijf!
Uitstekende service
Je word er netjes en keurig en gewoon behandeld.
goede organisatie
goede ervaring.
heel goed
Vooraf kreeg ik een mail met de mededeling dat ik me bij de garage moest melden om de zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. Afspraak gemaakt. Op de afgesproken dag correcte afhandeling van de gemaakte afspraak.
Hele mooie sprinter gekocht na goede service!