Je word echt echt super goed geholpen zeer vakkundig en met respect. Ook word er altijd een juiste en passende oplossing gevonden en uitgevoerd echt een top bedrijf ben zeer tevredenen een echte aanrader voor iedereen!!
Mooi familiebedrijf waar je deskundig en goed geholpen word!
Vorige week hebben wij onze 6e auto bij Zwijnenberg opgehaald. Wij kopen al jaren onze auto’s bij Zwijnenberg. Altijd goede service en snelle afhandeling. Onderhoud laten we ook altijd bij Zwijnenberg doen Top service!! Wij zijn tot nu toe altijd tevreden geweest. Ik raad iedereen aan om bij Zwijnenberg een auto te kopen. Het is echt een goede autobedrijf.
prima service en goede sfeer
We wilden wel een keer onze vorige auto inruilen. Van iemand al een tijdje geleden teruggehoord dat hun bij Autobedrijf Zwijnenberg B.V. te Wierden goed waren geholpen. Keer op de website gekeken en besloten om maar eens een kijkje te gaan nemen. De auto die wij gezien hadden was reeds verkocht, maar ze hadden nog een andere auto; met minder kilometers en in onze ogen een mooiere kleur!!! Onze vorige auto werd getaxeerd en we hebben er een nachtje over geslapen. Volgende dag was de koop rond. We hebben bij geen enkele andere garage gekeken; we hadden hier gewoon een goed gevoel bij en dit hebben wij nog steeds!! We zouden daarom ook zeker andere mensen eens aanraden om te gaan kijken want ze hebben hier mooi jonge auto's met weinig kilometers. Terwijl wij zeker de laatste 20-25 jaar altijd een geheel nieuwe auto hebben gehad. Deze auto die wij bij Autobedrijf Zwijnenberg B.V. hebben gekocht deed niet voor een nieuwe onder!!!
Zeer goed geholpen, gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Afgeleverde auto zag er Tip Top uit, Eerlijke prijsen. Werknemers ook vriendelijk. Zal het een ander ook zeker aanraden om hier je auto te kopen of in onderhoud te laten nemen.
Hier werken vakmensen die oog hebben voor hun klanten. Gewoonweg top!
Prima bedrijf! Deskundig, flexibel en klantgericht!!!
Goed geholpen, goede service, nette deal.
Na het "test" rijden, vlot kunnen komen tot een passende deal. Auto was binnen een week klaar om op te halen. Klantvriendelijkheid en uitleg van alle instrumenten in de nieuwe auto was prima!!
Deskundig personeel, denken met je mee. Snelle en goede service.
Ben zeer tevreden, de zaken worden correct geregeld.
zeer duidelijk en vriendelijk contact komt afspraken na zeer goede service echt een aanrader
Afspraak maken voor APK en jaarlijks onderhoud kan snel gemaakt worden met een leenauto Goor - garage. Alles op een dag. Alle info wordt door jullie direct opgeslagen, ook info over het afgelopen jaar. Voorbeeld: tijdklok heeft nieuwe software nodig. Dit wordt ook tijdens de komende APK geregeld. Goed persoonlijk contact. Wordt door mij zeer op prijsgesteld.
goede service en prima aflevering
Ronald nam voor ons de tijd en alles werd duidelijk uitgelegd. Prima geholpen
Al jaren klant bij auto Zwijnenberg. Bevalt mij uitstekend. Perfecte service en geven altijd de juiste informatie over prijs en uitvoering van werkzaamheden
Goed mee overleggen.
Heel goed geholpen , en alle tijd wordt er ook na de koop nog aan besteedt. Een mooie auto gekocht.
snel en goed
Alles correct volgens afspraak