Snel , vertrouwd , en staan altijd voor je klaar....
Vorige week een mooie VW Crafter gekocht. We zijn erg tevreden over hoe we geholpen zijn. Ze hadden alle tijd voor ons en waren zeer vriendelijk in de omgang. We zijn erg blij met deze nieuwe aanwinst voor ons bedrijf. Jeroen en Ronald bedankt voor de goede service. Met Vriendelijke Groet, Rick en Jarno Meubelzwagerij.
Prima medewerkers
Klantvriendelijk goede ervaring👍.
Ik kom snel terecht en werd keurig op de hoogte gehouden van vorderingen en prijs.
Vrijdagmiddag gebeld voor reparatie, en zaterdag voor 12 uur klaar
Betrouwbaar, goede service en voorlichting. Gastvrij
Fijne service, goede communicatie
Duidelijke afspraak gemaakt. Auto om 08:30. Om 10:00 gebeld door service medewerker i.v.m. wat extra werkzaamheden. Om 15:30 was de auto al weer teruggebracht.
Goede klanten service en goede informatie over wat de kosten zijn
Mijn ervaring is dat ik zolang ik klant ben (en dat is heel lang)steeds correct,netjes en volgens afspraak ben geholpen.En daarom wat goed is zo laten en daarom ben ik hier nog altijd klant.
Bij auto Zwijnenberg een Mercedes C180 gekocht en hier zeer tevreden over.
Prettige samenwerking, ze kunnen goed inschatten wat je als klant wilt. Ze gingen gericht op zoek en lieten ons vrij in onze keuze. Ze namen ruim de tijd. De proefrit werd heel goed begeleid. Niets dan lof. Het is ook prettig om te weten dat je er altijd met al je vragen terecht kunt.
Zie boven
Het was onze eerste ervaring met Zwijnenberg, maar het viel de alsof we er al jaren onze auto kochten. Goed geholpen en ze namen alle tijd voor ons.
Jammer dat er iets meer opties in de auto omschreven was dan er in werkelijkheid in zat maar verder prima geholpen
Bij deze garage staat de klant voorop. Altijd wordt gekeken naar beste en snelste manier om de problemen aan een auto op te lossen.
Goede ontvangst. Goed gesprek over de bij tebatelen prijs. Goede uitleg over de auto
Een onderneming die de juiste oplossing biedt voor mijn onderneming.
Keurig en net bedrijf, Komen na wat ze afspreken Mochten er problemen zijn met de auto lossen ze het altijd netjes op in voordeel van de klant.
Heb deze garage al aan meerdere mensen aanbevolen
Ze hebben de boel prima voor elkaar, alles netjes geregeld... zoals het hoort.
GOED GEHOLPEN EN LEKKERE KOFFIE !!!!!!
De auto moest voor een apk. Alles netjes nagekeken, communicatie duidelijk en eind van de dag auto weer gewassen mee naar huis. Top!