Zeer goed geholpen door vriendelijke mensen met goed advies en uitleg.
Netjes behandet
Zeer nette en correcte mensen. Komen afspraak na, en reageren snel op op of aanmerkingen. Geen poespas, gewoon doen waar ze voor staan. Top
zie boven.
Komt afspraken na!
Netjes geholpen.
Zeer goed en altijd vriendelijk
kom er al 12 jaar, en bevalt prima. Gaat netjes in overleg, als er iets aan de auto moet gebeuren.Dus waarom zou ik er niet blijven.
Klantvriendelijk en zeer ervaren personeel.
Wordt goed geholpen en bieden goede service.
Ik ben geen vaste klant en kwam bij pech onderweg terecht bij Zwijnenberg, waar ik zeer vriendelijk en goed geholpen werd!
Ik ben super geholpen. Gr. Joop Van Schooten.
Prettig professioneel personeel en een nuchtere bedrijfsvoering. Bedrijf geeft mij als klant een goed gevoel van oprechtheid en eerlijkheid. Daardoor krijg je vertrouwen in het bedrijf!
- Fijne en betrouwbare mensen. - Afspraak is afspraak
Positief
Prachtige auto gekocht en goed geholpen Ze hebben hele mooie auto's staan
Goeie garage
Voorkomend bejegend, goed geholpen en aanspreekbaar.
Bij Autobedrijf Zwijnenberg hebben zij de klant hoog in het vaandel staan, uitstekende service, willen je altijd voorthelpen. Vele garage bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
b.v even een leen auto.
Fantastisch geholpen zeer goede service.
Reeds eerder ervaring opgedaan met dit bedrijf, vanwege de goede service en afwikkeling van garantie na de aankoop was dit voor mij aanleiding om opnieuw hier een auto te kopen
Duidelijke afspraken, goede service!
Prima werk, houden aan afspraak.