Vanaf het eerste moment was er een sfeer van ongedwongenheid, vriendelijk maar praktisch. Vragen werden op een duidelijke manier beantwoord. Typisch voor de manier van werken was dat ook dat lelijke vlekje in de kofferbak direct werd aangepakt :) Een grote mate van (wederzijds) vertrouwen maakte de afhandeling van de transactie simpel en daardoor foutloos.
Tevreden over aankoop van Mercedes
Goed geholpen en goede service met de leenauto!
Eerlijk en vlot
Fijn bedrijf.
Zeer goed geholpen door kundige medewerkers
Goede service Alles volgens afspraak en in overleg Snel Goed
altijd super goede ervaring met Zwijnenberg, goede prijzen prachtige jonge occasions en super service. Kunnen de gevestigde merkdealers nog iets van leren
Een net bedrijf waar je duidelijke afspraken mee kunt maken
Goed op de hoogte gehouden van de voortgang bij het klaar maken van de auto.
Keurig bedrijf
alles naar wens.
Altijd goed geholpen
Betrouwbaar en hulpvaardig
Klantvriendelijk en behulpzaam
Vorige week heb ik mijn eerste auto gekocht bij Zwijnenberg en de eigenaar was ontzettend vriendelijk en de auto is tip top afgeleverd.
Je wordt er altijd correct geholpen . En nooit geen problemen als je er met de auto bent geweest. Dus al met al een fantastisch bedrijf. Met vriendelijk personeel.
Vlotte en correcte afhandeling van de klacht.
Goed en net bedrijf. Hulpzaam en vertrouwd Komt afspraken na
Geen verdere toelichting
Er valt met het bedrijf te overleggen. Ze nemen de tijd voor overleg.
zeer goed
Prima service, aardige verkoper.