De mogelijkheden voor onderhoud wordt vooraf besproken wat prettig is. Tevens wordt er advies gegeven wat verstandig/ veilig is om te doen. Service is uitstekend.
Fijn dat de lijntjes kort zijn en mensen je meteen helpen met vragen
Auto aangeschaft via Autobedrijf Zwijnenberg. Zeer prettig ervaring en ze komen hun afspraken na.
Snelle service,vriendelijk en gemoedelijk
Wij zijn zeer tevreden klanten. We zijn keurig behandelt en het personeel is klant vriendelijk. Het bedrijf is tot nu toe betrouwbaar en dat geeft een goed gevoel! Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een nette en betrouwbare auto. ZEER TEVREDEN!
Al jaren vaste klant, leveren goede auto’s en dito service.
S'morgens gebeld voor hulp. Ivm banden wissel. 10 30 u. gereed. Top bedankt.
Bij de laatste gekochte auto (Opel Mokka) is mijn ervaring matig.
vriendelijk en behulpzaam
ze maken altijd tijd
Vanaf het eerste moment was er een sfeer van ongedwongenheid, vriendelijk maar praktisch. Vragen werden op een duidelijke manier beantwoord. Typisch voor de manier van werken was dat ook dat lelijke vlekje in de kofferbak direct werd aangepakt :) Een grote mate van (wederzijds) vertrouwen maakte de afhandeling van de transactie simpel en daardoor foutloos.
Tevreden over aankoop van Mercedes
Goed geholpen en goede service met de leenauto!
Eerlijk en vlot
Fijn bedrijf.
Zeer goed geholpen door kundige medewerkers
Goede service Alles volgens afspraak en in overleg Snel Goed
altijd super goede ervaring met Zwijnenberg, goede prijzen prachtige jonge occasions en super service. Kunnen de gevestigde merkdealers nog iets van leren
Een net bedrijf waar je duidelijke afspraken mee kunt maken
Goed op de hoogte gehouden van de voortgang bij het klaar maken van de auto.
Keurig bedrijf
alles naar wens.