Goede service...hartelijk personeel...eerlijke voorlichting...
Het blijft toch spannend om naar de andere kant van het land te rijden voor een auto… Gelukkig was het de moeite waard! We werden goed ontvangen en de auto was precies zoals omschreven. Bovendien werd er een goed service geboden en werden we fijn geholpen!
Mooi en net bedrijf waar je fijn en goed behandeld wordt en waar je kwaliteit krijgt voor je geld
Een bedrijf die de service hoog in het vaandel heeft staan!!
Ik belde volgende dag was de auto klaar super!!
Uitstekende uitleg gehad bij het ophalen van de auto. Kan terugkomen als ik iets nog niet weet hoe het werkt . Ben zeer tevreden. . .
Geduldig Deskundig Vriendelijk Blijven gewoon, geen verbeelding Staan altijd voor je klaar
Zeer goed geholpen en zeker een super goede service gegeven.
Fijn bedrijf met uitstekende service Altijd goede en mooie auto's op voorraad Adres voor probleemloze aankopen
Persoonlijk en gemoedelijk bedrijf waarin altijd goed wordt meegedacht met de klant. Ga zo door!!
Heel goed
Twents vertrouwen, gemoedelijk en vakkundig. Geen in strakke pakken gestoken en met veel parfum en poeha omgeven snelle verkopers. Vertrouwen en respect moet je opbouwen daar is dit een goed voorbeeld van . Hartelijke groeten van Lenie & Wim
Voor de 2de keer een auto gekocht!! En weer super tevreden!!
Snel geholpen. Vragen over navigatie en antenne goed beantwoord
Wel aan te bevelen aan anderen
Wordt goed geholpen, zijn er problemen kun je altijd terug komen ,welkom
Alweer mijn 6e auto gekocht bij dit bedrijf! Geen enkele keer teleurgesteld.
Aardige personeel goede vakmanschap
Goede, nette en snelle service. Erg vriendelijk en correct personeel.
Faire deal.
Na het aangeven van de wens is er met met kennis van zaken correct afgehandeld. Ze doen wat ze beloven
wat zeggen komen ze na
Goede service en perfect volgens afspraken
goede service,en niet duur,vriendelijke mensen.
Prettige communicatie