Een super leuk en goed bedrijf.
Top service
Alles volgens afspraak.
correct volgens afspraak
Goede service, vriendelijk personeel
Zeer betrouwbaar
Wij zijn al 32 jaar tevreden klant bij Autobedrijf Zwijnenberg.
Altijd vriendelijk, klantgericht, duidelijk, en een eerlijk betrouwbare zaak
goed en netjes behandeld en een net bedrijf
Zeer tevreden over Auto Zwijnenberg
Keurig ontvangst en werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak. Via sms bericht gekregen dat de auto klaar was.
We konden op korte termijn terecht. Aan de telefoon weten ze meteen om welke auto het gaat. Werkt gewoon prettig
Deskundig, service gericht, prettig no nonsens, laagdrempelig
snelle service en eerlijke informatie.
Betrouwbare garage die weet waar ze mee bezig zijn. Goed bereikbaar, laagdrempelig en denken mee in oplossingen.
Ontzettend fijn geholpen door Jeroen. Ik kwam met een specifieke vraag en Jeroen heeft perfect voldaan aan deze vraag. De communicatie was goed en de afhandeling ook. Ik zou zo weer terug gaan naar Zwijnenberg.
Aan de afspraken houden en ze hebben goed personeel. Je Wordt netjes geholpen.
heeft verder geen uitleg nodig
Prettig / persoonlijk contact Goed advies / meedenken Goede informatie over onderhoudsprogramma Mercedes Fexibel toen ik vroeg ook nog even winter/zomervelgen te wisselen
Geheel volgens afspraak verlopen
Net bedrijf
Goede communicatie , een goede verstaander heeft maar een half woord nodig.
Snel geholpen