Rustig en vertrouwde benadering door zowel de eigenaren als ook de medewerkers. Problemen worden snel verholpen. Wordt serieus genomen. Ze maken tijd voor je.
Met 32 jaar ervaring en nog nooit problemen gehad.
Binnen een periode van 14 dagen hebben we een zoekopdracht voor een camper op maat kunnen geven, proefritten kunnen maken en een koopovereenkomst kunnen sluiten. De aflevering ging vlot en we konden op tijd vertrekken naar onze vakantiebestemming.
Wij zijn zeer goed en professioneel geholpen.
Ik wordt altijd goed en vakkundig geholpen.
Top bedrijf en service
Goede ervaring , vriendelijk
Goed geholpen. Duidelijke uitleg. Snelle levering.
gewoon goed
Nieuwe auto geleverd. Helemaal top afgeleverd. Ook een auto voor servicebeurt gehad. Schoon gewassen terug. Dat maakt dat je als klant blijft terugkomen. Veel vertrouwen in dit bedrijf.
Een bedrijf waar je door veel…thuisvoelt ! ! !
Goede service en betrouwbaar.
Makkelijk afspraken maken - werk wordt prima uitgevoerd. Klant is hier echt koning.
Begrijpen wensen van de klant en doen ook hiervoor hun best
Altijd goede service en alles goed voor elkaar.
Een bedrijf waar je graag een auto koopt. Geen praatjes makers.
Goede ervaring klant vriendelijk
Kan je mij de factuur misschien opnieuw sturen per ongeluk in de prullenbak gedaan bvd
Goede service, duidelijk, klantgericht, vriendelijk, deskundig, vertrouwd
Van het afspraak maken tot het weer ophalen van de auto is alles prima geregeld. Contact, service etc.
Goede service en denken met je mee.
geen opmerkingen.
Klantvriendelijke behandeling
Een super leuk en goed bedrijf.
Top service