Uitstekend autobedrijf, goede service en deskundige en vriendelijke (verkoop)medewerkers.

Autobedrijf Zwijnenberg heeft na het plaatsen van een zoekopdracht een auto gevonden die helemaal voldoet aan mijn wensen. Zeer tevreden over dit bedrijf!

Beter dan ....

Jaren lang komen wij bij dit bedrijf en kan alleen maar zeggen dat het een betrouwbaar en zeer klantvriendelijk autobedrijf is. Naast altijd mooie en goede auto's te hebben staat hier de klantvriendelijkheid en service nog hoog in het vaandel. Beter dan dat we jaren lang bij dealers van dure automerken hebben ervaren. Goede keuze hier uw auto te kopen.

Behulpzaam en vriendelijk

Al vele jaren klant bij Autobedrijf Zwijnenberg. Maar soms zit het mee en soms zit het tegen. Ondanks alle tegenslagen die we hebben gehad (wet van Murphy) is alles opgelost. Klasse gedaan en veel respect.

Uit de kunst!

Zwijnenberg staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid. De werknemer lijkt te zijn geselecteerd op deskundigheid maar ook op klantvriendelijkheid. Geen flamboyante verkopers met kletspraatjes maar met zinnige informatie. Aangenaam benaderbare monteurs en dat geldt ook voor de mensen van de receptie en de administratie. Niet voor niets kocht ik onlangs mijn zoveelste Mercedes bij hen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Al jaren goede ervingen met hun.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed bedrijf en service is

Goed bedrijf en top service

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snelle no nonsens service.

Goede bereikbaarheid en online inboeken van beurten. Daarbuiten persoonlijk contact mogelijk. Je bent geen nummer, maar een bekende. Altijd leenauto ter beschikking. En…. Je mag zelf altijd de koffie pakken. Oh ja …, en ze hebben prima auto’s, ook niet onbelangrijk.

Zoals het hoort

Een betrouwbare garage die het goed wil doen. Top.

Klantvriendelijk, snelle hulp , professioneel

Vriendelijk, klantgericht , snelle oplossing probleem

Geweldig personeel

Ze hebben uitgebreid de tijd voor me genomen. Ook al belde ik meerdere keren met vragen. Ze blijven vriendelijk. Ook hebben ze alles heel goed uitgelegd voor een leek als mij.

Topervaring

Vriendelijk personeel. Geeft om de klant en geeft goeie adviezen zodat ik de juiste auto heb gekocht.

Aankoop nieuwe auto.

Vorige week is onze nieuwe auto afgeleverd, Mercedes A 250e, de auto is een half jaar oud en heeft nog geen 4.000 km gelopen. Alles is geregeld volgens afspraak, de auto was in een perfecte staat, we zijn zeer tevreden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed advies en klant vriendelijk

Werd goed geholpen bij aanschaf andere auto en goede deal kunnen maken

• Deskundigheid/Vakmanschap

Direct een hele positieve indruk

Vanaf eerste contact via de mail tot het bezoek in de zaak hebben wij daar een heel positief gevoel aan over gehouden. Wij hebben heel prettig zaken kunnen doen met Gertjan. De wijze waarop alles verliep straalt vertrouwen uit. Wij hebben ons hier meer klant gevoeld dan bij sommige andere autobedrijven. Het gaat om details die ons als klant opvallen en die maken het verschil. Dus tot zover geen klagen en positief ervaren met de koop en afhandeling.

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

Vakkundig, plezierig.

Geeft vertrouwen.

Prettig en correct

Altijd goede service en meedenken met de klant.

Prima auto bedrijf

Prima auto bedrijf Klant vriendelijk

Geweldige service

Altijd vriendelijk en correct geholpen.

Gewoon een geweldige garage

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een geweldig familiebedrijf met uitstekende de service

Snel , vriendelijk en altijd klaar met we. Oplossing.

uitstekend,

kan nit better

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geweldige service en zeer klantvriendelijk.

Men denkt zeer goed mee, bieden een fantastische service. Van verkoop tot balie medewerkers en monteurs: allen deskundig en vriendelijk. Top bedrijf!!

Betrouwbare vakgarage

Prima garage, goede service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Wij zijn al jaren vaste klant bij garage Zwijnenberg

Worden altijd netjes geholpen en behandeld als garage. Goede service naar de klant

Heel prettige garage.

Vriendelijk personeel en er is altijd iemand die je te woord wil staan. Bij langer durende reparatie is er een klantenauto beschikbaar. Ik krijg bericht wanneer ik weer kan ruilen. TOP.

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.