Vriendelijk.
Hier mag een ieder garage bedrijf een voorbeeld aan nemen. Als klant alle ruimte geven voor vragen en suggesties.
Prima geholpen!
Super bedrijf, geen pusherige verkoop van n mooie jonge gebruikte auto’s!
Je wordt altijd goed geholpen
Prima service en vriendelijke bediening
Al jaren mijn auto in onderhoud , tevens paar keer andere auto aangekocht via Autobedrijf Zwijnenberg. Altijd naar volle tevredenheid.
Was geen klant, toch meteen hulp geboden bij kapotte accu. Leenauto mee en zelfde middag alles geregeld!
Alle afspraken zijn nagekomen
Gewoon goed en eerlijk. Als je een afspraak maakt, dan kom je die ook na. Als je een auto reserveert voor iemand die twee dagen later komt kijken, dan verkoop je deze niet. Dat is eerlijk en duidelijk. Daar houd ik van. Maar ik ben wel blij dat de SLK na het weekend nog wel beschikbaar was
Al meerdere auto.s gekocht.
Netjes geholpen, net personeel en goede service.
Uitstekende service! Zeer tevreden!
Eigenlijk klopte alles: vriendelijke medewerkers, uiterst flexibel en prima service. Al met al geven zij je een zeer betrouwbaar gevoel!
Prachtig bedrijf waar je hartelijk wordt ontvangen en geholpen door deskundige mensen, ze leveren perfecte service. Ze leveren kwaliteit, ze zijn betrouwbaar en staan altijd voor je klaar. Ik ben een zeer tevreden klant, helemaal blij met mijn mooie auto, super bedankt. Ik raad deze auto bedrijf zeker aan.
Wij Heb hier recent een Mercedes Sprinter gekocht. wij zijn bij dit bedrijf zeer netjes geholpen, dit bedrijf komt zijn afspraken na, en de auto werd keurig netjes met de juiste aandacht afgeleverd. Een echte aanrader, als je op zoek bent naar een betrouwbare auto.
Op verzoek is er gezocht naar een auto met al onze wenselijke opties. Binnen 2 weken bericht ontvangen dat er 2 auto’s op voorraad waren waarvan onze keuze op 1 van deze 2 is gevallen. Top service en komen afspraken na!
Fijne ervaring
Heb hier recent een BMW gekocht. Vanaf het eerste contact was Zwijnenberg transparant, komen hun afspraken na en de auto werd keurig netjes met de juiste aandacht afgeleverd.
Pas weer eens een nieuwe mooie auto gekocht met een prima kwaliteit en prijs tevens was de afhandeling was zeer vriendelijk/correct.
Vlot voortgeholpen, grote beurt, apk en langzaamleeglopende band.
Super bedrijf,. Aanrader. Hele goede service, altijd correct en gezellig om naar toe te gaan..
Een team die ook moeilijke situaties naar tevredenheid op lossen.
Wij worden er altijd netjes geholpen en netjes te woord gestaan. Er is altijd goed overleg voordat men over gaat tot het daadwerkelijk repareren en of vervangen van onderdelen. Al met al goede service en communicatie