Zowel voor onderhoud, reparatie en verkoop zijn wij er prima geholpen!!!
Service is snel en goed verlopen. Door middel van een appje kreeg je een melding dat je auto gereed was, en kon je de auto weer afhalen.
Alweer mijn 8e auto bij dit bedrijf gekocht. prima service. Altijd goed verzorgd.
Plezierige mensen bij verkoop en onderhoud,is mede bepalend geweest bij mijn keuze voor een andere auto
Goede persoonlijke benadering
snel afhandeling met de auto's oplevering super goede inruilprijs
Ben al jaren klant bij Zwijnenberg. Maken waar wat ze beloven.
Prima geholpen
Iedereen toegankelijk, in plezierige sfeer, bovendien en vooral professioneel.
Heel kort super te vreden met auto Zwijnenerg
Eerlijk betrouwbaar vriendelijk vakmanschap Al meer dan 10 jaar zeer tevreden klant Inmiddels 6 auto’s gekocht altijd goede aanschaf en zeer tevreden gebruik en service
Voor grote zaken wordt in overleg een afspraak gemaakt, en bij hen geldt afspraak is afspraak. Kleine service dingen worden indien mogelijk direct behandeld. Al met al zeer kundig en vriendelijk personeel.
We zijn super tevreden over onze auto van hun en vriendelijke mensen binnen hun bedrijf! Service is prima!
Uitstekende service, reageert snel!
Voor de 3e keer bij Autobedrijf Zwijnenberg een auto gekocht. Persoonlijke benadering, zeer professionele werkplaats, afspraken worden nagekomen. Klantvriendelijk met een gezonde dosis Twentse nuchterheid. Heel fijn en goed!
fijn om zaken mee te doen
Hele fijne ervaring
Zowel bij de verkoop alsook bij het onderhoud, altijd staat het klantbelang voorop.
Goed behandelt voor als noch
Goed advies .
Fijne en goede ervaring van af eerste bezoek tot en met levering Mercedes
Vlot duidelijk
Duidelijke afspraken, alles werd steeds goed gecommuniceerd. Vriendelijke mensen en goede service.
goed En snel geholpen
Zwijnenberg heeft een redelijk specifieke zoekopdracht gekregen en is erin geslaagd om binnen een redelijke termijn een voorstel te doen dat geleid heeft tot een deal.