De verkoper had meteen door welke klanten we waren en speelde hier heel netjes op in. Was onder de indruk hoe wij de auto die we in wilde ruilen er nog zo goed uitzag en wij waren tevreden met het bod wat hij ervoor wilde geven.
Prettige ervaring
Ze geven eerlijke antwoorden op vragen en ze denken goed met je mee. Keurig geholpen door Bram die mij inmiddels de 2e auto heeft verkocht en mijn 3e bij Zwijnenberg.
We worden goed behandeld en serieus genomen
Autobedrijf Zwijnenberg heeft ons geweldig uit de brand geholpen toen onze VW Transporter (gehandicaptenvervoer) koelvloeistof lekte en we niet verder konden/mochten rijden. We vierden dat weekend net ons 25-jarig huwelijksjubileum, daar hoorde onze gehandicapte zoon ook bij, maar hoe moest dat zonder geschikt vervoer? In de privesfeer was er nog meer gebeurd waardoor we echt niet zonder onze bus konden. Autobedrijf heeft nog dezelfde dag een noodreparatie uitgevoerde, en een week later vakkundig op de juiste wijze hersteld. Ontzettend blij en dankbaar dat toen wij in de stress zaten er zo goed werd meegedacht!
Zeer goed geadviseerd door Bram.
Bij Autobedrijf Zwijnenberg weten ze waar ze het over hebben. Ook is de service, kennis en kunde van al het personeel op hoog niveau en vind ik de klantvriendelijkheid super !
Klantvriendelijk en professioneel.
Uitstekend te woord gestaan, feit dat obv telefoonnummer zowel klant als auto-gegevens bekend zijn, maakt zeer vertrouwde indruk. Keurige afwerking van onderhoudsbeurt.
Zie boven
Het contact met Jeroen was prettig autobedrijf Zwijnenberg is een prima keurig bedrijf de gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen blij met mijn aankoop!
Fijn en een professioneel bedrijf. Hier kun je met een gerust hart een goede auto kopen.
Ik word altijd uitermate goed en vriendelijk geholpen. Kortom ik kan er altijd goed terecht.
Ben netjes geholpen, geen stropdassen cultuur.
Goed opgelost top
Leuk bedrijf.... Komen de gemaakte afspraken na. Als je nog vragen hebt dan staan ze je vriendelijk te woord binnen, afzienbare tijd. Kortom gewoon goed...
Snel en deskundig geholpen
Klant vriendelijk meedenkend en altijd een oplossing.
We kwamen om naar een jonge occasion te kijken maar helaas was deze net verkocht. Er werd direct gevraagd of er voor ons moest worden gezocht naar een gelijkwaardige auto. Deze werd al snel gevonden en we werden gebeld voor een bezichtiging. Raak!! Proefrit gemaakt en een prima inruilvoorstel ontvangen. De dag daarna volgde de definitieve afronding van de koop en ook dit gesprek verliep zeer vriendelijk en daar nam Ronald Zwijnenberg ook alle tijd voor. Ook op de dag van overdracht was er alle tijd voor uitleg en gingen we naar huis met een prachtige auto en niet in de laatste plaats, een goed gevoel!!
Goede communicatie!
Wij zijn al jaren klant van Zwijnenberg altijd goed behandeld veel vertrouwen in dat bedrijf
Een prettig ontvangst!
Word er altijd netjes en correct geholpen
Je wordt er altijd vakkundig en plezierig geholpen. Prima service en correcte afhandeling.