prima garage

deskundig goede service Als ik tip mag geven is dat het fijn zal zijn dat als ze bellen auto klaar is dat ze even de kosten door geven Vooral al groot bedrag is

Klantvriendelijk & vakkundig

Wanneer ik bel met een vraag of voor het inplannen van een service of reparatie afspraak word ik vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Als onze auto eenmaal in de werkplaats is wordt het gevraagde vlot en vakkundig gedaan terwijl we in de showroom wachten onder het genot van een kopje koffie. We zijn nog iedere dag blij dat we anderhalf jaar geleden besloten hebben om bij Zuithof een auto te kopen.

No nonsens autobedrijf

Correct, vriendelijk, servicegericht en ter zake kundig. Wat wil je nog meer?! We rijden er graag flink voor om!

Vriendelijke en snelle oplossing

Met velg tegen middenberm gereden. Moest een nieuwe velg. Aangezien het geen nieuwe auto was geadviseerd om een gebruikte velg te nemen. Prettig geprijsd en zelfde dag band/velg gerepareerd.

Altijd heel prettig en goed geholpen

Vindt het een top garage

Altijd welkom

Reparatie is conform afspraak gegaan. Geen verrassingen achteraf.Zo doorgaan !

Uitstekend geholpen top

Vriendelijk en zakelijk op een positieve en sevice gerichte wijze heholpen. Kwalitatief uitstekend werk geleverd. En afspraken zoals afgesproken nakomen. In 1 woord..uistekend.

Als ze even gebeld hadden over de remschijven en kleine beurt, dan was waardering uitstekend geweest

Vervanging remschijven was een verrassing, alhoewel ik wist dat de remmen lawaai maakten. Verder is de benodigde reparatie/vervanging prima uitgevoerd. Wel kwam ik er later achter dat de auto nog een kleine beurt moest hebben. Is mij niet opgevallen, maar de garage ook niet.

Uitstekende dienstverlening

Ik ben geweldig geholpen: er werd met mij mee gedacht, duidelijke afspraken en snelle afhandeling.

goed en vriendelijk

zie hiervoor

Auto voor apk en grote beurt gehad. Gebeld door medewerker zuithof die duidelijk aangaf wat er moest gebeuren aan de auto. Duidelijke afspraak van wat het ging kosten. Tijdens het ophalen van de auto het afgesproken bedrag betaald. Tevens werd ik nog verast met een kadootje.

Vriendelijk

Wordt goed geholpen

Topservice geweldige auto

Tweede auto hier gekocht, wederom top, Hyundai i10, voor mijn dochter. Super

Alles top!

Hebben altijd tijd voor je en luisteren goed. Service perfect!

Vlotte en correcte afhandeling bij reparaties en schade.

Wij zijn al vele jaren tevreden klant bij Autobedrijf Zuithof. Dit voor wat betreft de eventuele aankoop van een andere auto of Acessoires. Maar ook de afhandeling bij een APK keuring, Grote en/of Kleine beurt en bij een eventuele Schade reparatie. Zeker ook de vriendelijke ontvangst, de koffie die altijd klaar staat en de algehele belangstelling voor hun klanten.

Jullie zijn een topbedrijf met oog voor de medemens! Hadden wij jullie maar eerder “ontdekt”!

We hebben meerder garages “gehad”, maar deze klantvriendelijkheid en medemenselijkheid hebben we nergens beter ervaren dan bij jullie!

zeer professioneel

Bij Autobedrijf Zuithof leggen ze de lat hoog! Mijn Forester gebracht voor grote beurt en APK en wat andere problemen zoals een kapotte wiellager. Ik werd dezelfde dag gebeld over de euvels van de auto en de kosten daarvan. Ze hebben de problemen aan de auto goed en snel verholpen! De auto rijdt weer als een zonnetje.

Altijd klantvriendelijk en duidelijkheid kom hier graag terug

goede service en zeer klantvriendelijk

Keurig en netjes behandeld

Een tip wel…. Auto niet meer klaar zetten aan de overkant onder de vervelende bomen….gehele auto zit onder het vallende blad en vetspikkels….zelfs moeilijk te reinigen naderhand Verder goede service.

mijn ervaring is 100%

je wordt goed ontvangen en heel goed bediend

Service ten top

Komend van ver voor mijn onderhoud van de outback zegt al genoeg! Leenauto mee! Hergebruik van onderdeel op eigen initiatief. Bij ophalen een prima prijs en ook nog een tas met lekkernijen mee! Heel fijn bedrijf.

Afspraak gemaakt om mijn oude GPS in te laten bouwen. Afspraak zo gemaakt, keurig op tijd geholpen, helemaal tevreden. Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.

Geweldig!

Zeer goede service, bij groot onderhoud gewoon een leenauto mee. Een eerlijk en oprecht bedrijf!

Nog een van de weinige echte familie bedrijven

Fijne verkoop, goed gevoel de aflevering was zoals afgesproken, hoe het verder gaat bevallen moet zich natuurlijk nog uitwijzen.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek