De familiaire sfeer vind je alleen bij Zuithof

De betrokkenheid, met name van eigenaar Rene is hartverwarmend.

Prima contact.

Afspraak is afspraak, duidelijke instructies. Verkoper Coen zeer deskundige. Leuk geschenk gehad in de vorm van een luxe brood pakket. Zeker om te delen met andere mensen. Met v vriendelijke groeten Annette en Aloys van den Berg uit Ruinen.

Persoonlijk contact met Marcel

Werk uitgevoerd volgens planning.

Oké

Geen nare ervaringen en altijd is alles bespreekbaar en als je vragen hebt wordt er de tijd voor genomen om ze te beantwoorden. Hier heeft het woord service nog waarde!

Snelle service

Snelle service en je krijgt altijd een leenauto mee! Perfect!!

Uitstekend nog geen moment meegemaakt of er kwam een oplossing.

Het is veelal niet leuk dat je met de auto naar de garage moet. Je ontkom daar echter niet aan. Bij Zuithof, of je nu Rene, zijn zoon of een van de medewerkers treft, je wordt altijd op een prettige manier te woord gestaan. Meestal gaat dat gepaard met een lekkere kop koffie. Dit is dan het omgaan met elkaar. De deskundigheid op gebied van auto's en het inschatten van schades aan auto's is groot.. Een leenauto is vaak aanwezig en zo niet dan komt er een andere oplossing. Ik kan er over meepraten want ik ben al meer dan 40 jaar hun klant. De oprichter Joan heb ik goed gekend en zijn handelen en omgaan met mensen heeft hij op een geweldige wijze overgedragen aan zijn kinderen. Autobedrijf Zuithof B.V. Ga zo door. Bedankt voor de goede services en ga zo door. Bedankt Derk Brink Borne

Ik kan het wel in één woord: TOP

Ik heb het gevoel dat zowel de auto als ik in de watten worden gelegd. Overigens zonder dat dat wordt overdreven. Het onderhoud is goed, op je vragen krijg je antwoord en de prijs is reëel!

Onderhoud conform afspraak. Prima Mooi cijfer, je blijft scherp !

Zeer tevreden sinds 2006.

Komen afspraken na, en alles wordt netjes voor je geregeld. Top Team.

Superfijne garage

Ben nog steeds erg blij met mijn auto vooral ook om de top service en supervriendelijke medewerkers.

Al jaren klant.wordt altijd vriendelijk en correct geholpen. Bij verkoop eerlijke en duidelijke afspraken.En…. Altijd staat de koffie klaar. Daar is de klant nog koning . Zuidhof heeft 100% mijn vertrouwen .

Gedegen bedrijf zonder poespas

Wij zijn heel prettig geholpen; men begrijpt wat je zoekt, denkt mee en komt afspraken na.

Altijd vriendelijk en professioneel

Normaal kom ik altijd voor onderhoud. Nu had ik een probleem met mijn airco. Er werd direct gekeken of het verholpen kon worden, terwijl ik van koffie werd voorzien. Helaas was het niet direct te verhelpen. Een afspraak gemaakt voor reparatie en het is weer top hersteld voor een normale prijs.

Klantvriendelijk

klantvriendelijk,perfecte service

Afspraak komen ze na,altijd vriendelijk ,de koffie staat altijd klaar,het enigste minpuntje voor mij is de afstand 25 km,maar dat heb ik zo lang ik nog kan er wel voor over,ik ben n.l 82,en al meer dan 35 jaar klant

Komt afspraken na Wordt keurig geholpen

Klantvriendelijk

Altijd word je vriendelijk behandeld kom er graag

Zoals altijd goede service

Onderhoudsbeurt goed en vlot uitgevoerd. Afspraken nagekomen.

Goed geholpen

Super fijn bedrijf met super goede en betrouwbare dienstverlening

Een bedrijf dat haar klanten blij wil maken met heldere afspraken, afspraken nakomt, mee denkt en het voordeel ziet van een langdurige relatie met die klant. Altijd bereidt om er samen “uit” te komen en je ook ziet staan als het even wat moeilijker is. Ik heb korte tijd een betere garage gezocht, maar ben terug gekeerd naar Autobedrijf Zuithof, omdat ik me daar thuis voel!

Prettige bediening!

zeer klant vriendelijk

Zoals gewoon weer keurig netjes geholpen

Zoals ik gewend was weer een kopje chocolademelk, 2 zelfs, bij het wachten terwijl de auto een kleine beurt kreeg. Gezellig gekletst met Rene.

Vriendelijke en snelle hulp.

De monteurs doen goed hun werk,en staan snel klaar om je te helpen met de auto.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek