Een van de betere garages

Er is maar een woord voor deze garage en dat is perfect.

Fijn service

Komen afspraken na

Altijd aanbod en goede service.

Ik heb hier inmiddels meerdere auto's gekocht. Je wordt er prettig geholpen en het advies is prima. No nonsens bedrijf en doen wat je van ze mag verwachten.

cijfer 9 zegt voldoende

Vriendelijk personeel : heb meestal te maken met Marcel die altijd rustig is en vakbekwaam zijn werk doet.

al jaren alleen maar goede ervaringen

Goede service, meedenken met de klant.

Goed geholpen

Goed geholpen

Na een grote beurt piepten de nieuwe remschijven. Dit euvel werd direct verholpen.

Altijd geweldig

Super snel geholpen!

Mijn auto had een grote beurt nodig. Ik wist dat het niet goedkoop zou worden. Ik werd tijdig geïnformeerd over de te verwachten kosten. Bij oplevering bleken deze niet te zijn overschreden.

Goeie service!

Snel een afspraak kunnen plannen voor een Apk en beurt. Netjes op tijd gebeld dat de auto weer klaar was! Goeie service!

Altijd goede ervaring.

Zie boven.

Goede behandeling en overleg.

Vriendelijk. Correct alles afgehandeld. Goed advies.

Klantvriendelijk en snel geholpen.

zeergoed

nette en correcte service ,

Ik heb vertrouwen in Zuithof.

Ik heb één opmerking. Het zou fijn zijn als de monteur de bestuurdersstoel niet verzet. Dit was bij mij het geval. En deze staat ergonomisch ingesteld.

Een bedrijf met hart op de goede plaats voor al hun klanten

Het voelt als een grote familie zoals je daar altijd weer geholpen wordt…altijd een kop koffie klaar en tijd voor een persoonlijk gesprek, daarnaast is de service top!! Wij komen er elk jaar weer terug vanuit Alkmaar..en combineren dat met een paar dagjes uit in die mooie omgeving van gastvrije Twente. Gr Ben en Annie uut Alkmaar

Geweldig !

Al jarenlang geweldige service door vakkundig personeel.

Fantastisch

Denken mee, servicegericht, betaalbaar.

Betrouwbare service

Subaru is een betrouwbaar automerk kom ik achter. Behoudens een accu probleem nu ruim een jaar geleden hebben we nog geen problemen gehad met de auto. Daarbij is Autobedrijf Zuithof een garage bedrijf waar je op een zeer persoonlijke en informele wijze als klant wordt behandeld. Dat was ik niet gewend bij de grote Europese merken.

Ik ben vriendelijk en correct geholpen

Goed en vriendelijk volgens afspraak geholpen..Ben tevreden !!!!!

Goed, snel en super klantvriendelijk

Goed, snel en super klantvriendelijk

Kom hier al meer dan 30 jaar altijd behulpzaam en altijd de koffie klaar

Vakkundige garage

Ze denken met je mee. Goede ervaring bij reparatie en koop auto.

Ik ben zeer tevreden over de Firma Zuithof

Ik heb meerdere auto`s gehad bij meerdere auto bedrijven , maar de service die zuithof bied is bijzonder en de prettige samenwerking met het personeel heb ik zelden meegemaakt het gaat er zeer en gemoedig aan toe en afspraak is afspraak wat ze zeggen komen ze altijd na.vandaar dat ik dit beloon met 5 sterren

Werd vriendelijk geholpen. Tot nog toe is mijn ervaring positief.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek