Je wordt goed en zeer vriendelijk behandeld

Prettig

Vriendelijke benadering, vooral de leenauto vind ik altijd echt een extra service

Service is altijd prima

de de service is prima.

Prima klantvriendelijk bedrijf

Wordt altijd heel goed geholpen.

Mijn ervaring was goed!

Alles goed geregeld prima service niets op aan te merken

goed.

Goede afhandeling. Leenwagen was prima.

Goede ervaring .

Je wordt vriendelijk en goed geholpen .

Klantvriendelijk bedrijf

Komen afspraken na en verlenen zeer goede service.

Als vanouds

Online een afspraak gemaakt. Bij het moment van de afspraak bij de garage word je herkend en staat de koffie klaar. Even een krant doorspitten en de auto staat weer klaar en je gaat als tevreden klant weer huiswaarts. Super!

Zeer gastvrij en perfecte service

Zoals altijd bij autobedrijf Zuithof: zeer gastvrij en een perfecte service. Mijn nieuwe auto werd keurig netjes afgeleverd, goede uitleg erbij. En mocht er toch nog iets zijn, ze staan altijd voor je klaar!

Vakkundig en zeer klantvriendelijk

Vakkundig en zeer klantvriendelijk

Autobedrijf Zuithof is een klantvriendelijke en gemoedelijke garage waar men in goed samenspel de za

De eerste kennismaking in 2005 was zodanig dat wij daar zijn gebleven en nu al de 3e auto van Autobedrijf Zuithof hebben. Men krijgt bij binnenkomst altijd een kop koffie of thee aangeboden en men kan rustig kijken in de showroom of werken of lezen aan de tafel in de showroom. Men is geïnteresseerd in de klant bij zowel de verkoop als de werkplaats.

Correcte uitvoering door vakbekwaam en vriendelijk personeel.

Nieuwe banden: supersnel en goed gemonteerd. Goede wachtruimte met lekkere koffie!

Super service

Al jaren zeer goed kontakt

Efficiënt en professioneel

Goede en heldere afspraken en gericht op mijn voorkeur

Auto heeft na de beurt een dashboard met heel andere gegevens.

Was verrassend dat op het dashboard ineens staat Reichweite, voordien werd het verbruik aangegeven. Ook de verlichting was zo afgesteld dat wel de stadsverlichting brandde maar dat deze niet automatisch bij invallende duisternis oversprong naar klein-, gedimd licht.

Staan altijd klaar. Koffie staat klaar. Werkzaamheden correct uitgevoerd.

Uitstekende service

Duidelijke afspraken en goed werk.

vriendelijke service en menselijk contact

Tot nu toe altijd een goede ervaring bij ze gehad! Ben er nu al een paar jaar klant voor het onderhoud aan mijn Subaru outback 2009

Vriendelijk en correct

Duidelijk en directe afhandeling

Zoals altijd super

Snelle correcte afhandeling en prettige sfeer

Goed en snel geholpen

Zoals altijd weer helemaal goed

Altijd prettig om een bezoek te brengen aan de garage. Ik werd heel vriendelijk ontvangen, met koffie en een krantje. Ik kon wachten op de beurt voor mijn auto. Ook werd mij een mobiliteitsservice aangeboden en omdat ik klant ben met korting. Heel fijn. En kreeg nog een leuk kadootje van René Zuithof! Dus een hele tevreden klant

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek