Altijd goed en correct geholpen

Snelle afhandeling

Auto gebracht voor een wintercheck en wielen wisselen. Wilde een e-reader meenemen, omdat het 90 minuten zou duren. E-reader vergeten en ook niet nodig gehad. Gezellig zitten kletsen aan de koffiebar.

Weer uitstekend werk gedaan.

Prima service, vlotte afhandeling. Er wordt met de klant mee gedacht.

Zoals altijd heel tevreden

Heel klantvriendelijk en betrouwbaar. Je voelt je er thuis

Deskundig , service en klantgericht . Toegankelijk , attent

Mijn eigen ervaringen zijn heel goed . Maar het is nog mooier als ik een mede- wachtende klant spreek die zodanig verknocht is aan Zuithof dat hij , wonende in Frankrijk zijn auto steevast laat onderhouden door Zuithof . Heel bijzonder .

Prima behandeld en geholpen,

Prima behandeld en geholpen,

Een auto bedrijf waar ik graag kom

Als je al 40jaar een zeer tevreden klant bent zegt dat genoeg. De koffie staat altijd klaar.

Gastvrij en vakkundig

Altijd vriendelijk.

Deskundig , service en klantgericht

Mijn ervaringen zijn heel goed . Maar het is nog mooier dat ik een wachtende klant aantref die zoveel binding en vertrouwen heeft in Zuithof dat hij vanuit Frankrijk komt met zijn auto om het onderhoud bij Zuithof te laten uitvoeren

Al 50 jaar klant !!!

zie hierboven

Vlotte afhandeling

Vervangende auto geregeld bij grote beurt, duidelijke communicatie, goed contact

Heel goed . Deskundig , servicegericht , klantvriendelijk

Mijn ervaring is heel goed . Ik heb de afstand Zwolle -- Bornerbroek er graag voor over . Wat heel mooi is dat ik een ,, mede wachtende klant "spreek die lang in Duitsland en Frankrijk woonde en die desondanks elke keer zijn auto liet onderhouden bij Zuithof in Bornerbroek . Heel bijzonder omdat dat boekdelen zegt over Zuithof

Vlot geholpen en geen boek nodig

Vlot geholpen en geen boek nodig

Heel goed . Deskundig , servicegericht , klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk

Deskundig geholpen, en heel betrouwbaar

Goed werk geleverd en ben snel geholpen. Gewoon een “ non nonsens” bedrijf met zeer betrokken medewerkers

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek