Vriendelijk personeel en goede service!

Vriendelijk personeel en goede service!

Snelle service vriendelijk personeel

Zuithof is nog een garage waar het personeel je kent en waar je niet het gevoel hebt dat wanneer je de sleutel afgeeft de meter gaat lopen. Die ervaring heb ik vooral bij Europese automerken.

Het is en top garage.

Ik ga al jaren lang naar zuithof dus dat zegt al genoeg. De service is uitstekend en ik zou iedereen aan raden om daar naar toe te gaan.

Vriendelijk persoon, erg klantvriendelijk, wordt snel geholpen.

Super service!

Super service!

In in mijn beleving betrouwbaar, klantvriendelijk, deskundig

Afspraken zijn zo gemaakt.

Heel vertrouwelijk en goede reparatie

Vertrouwelijk

Vriendelijk en professioneel

Wordt goed te woord gestaan en duidelijke uitleg bij extra reparatie tijdens apk.

In een woord SUPER.

Wat kan ik nog zeggen. Afspraak maken auto brengen, tussentijds opbellen over de eventuele kosten. Een leenauto of anders naar huis brengen en ophalen. Ik kan niet iets negatiefs bedenken.

Bettokken medewerkers.

Wij.hebbem ywee.kret een beroep gedaan.op hulp. We zijn beleefd behandeld. En adequaat geholpen.

Zeer klantvriendelijke en meedenkende medewerkers

Geen verdere opmerkingen/aanvullingen op het bovenstaande. Al 50 jaar klant; dat zegt voldoende, lijkt me.

Persoonlijke service met vertrouwen

Mijn auto's gaan hier standaard heen voor onderhoud. Wordt altijd netjes op de hoogte gebracht als er bijzonderheden zijn en kan dan zelf kiezen hoe het opgelost wordt. Mijn gevoel is dat ik altijd eerlijk en betrouwbaar wordt geholpen.

goed bedrijf

Alles wat er wordt gezegd klopt achteraf altijd en mocht er een probleempje zijn is het nooit een probleem!

Zeer goede service en behulpzaam

Goede service en behulpzaam en vriendelijk personeel. Meedenken wanneer er een probleempje is.

Super attente vaklieden

Gebreken aan onze auto vakkundig verholpen. En van te voren de kosten besproken. Bij het ophalen van onze auto kregen we pakketje van de plaatselijke bakker. Hoeft Zuithof niet te doen, maar ze doen het wel. Het verzacht de rekening enigszins. En we genieten ervan.

De beste garage en een geweldige omgang met klanten.

Nette en goede service.

Echt een familie bedrijf

Mijn ervaring is dat je echt merkt dat het een familie bedrijf is met aandacht voor de mens en niet als “klant nummer zoveel “

Vriendelijk

Je wordt netjes behandeld. De koffie staat altijd klaar.

Betrouwbaar autobedrijf

Prima bedrijf

Transparant, klantvriendelijk

Ze doen wat ze zeggen en ondertussen is er van alles te lezen en wordt er ruim voldoende koffie en thee aangeboden.

Wat een top bedrijf met TOP werknemers!!

Toppppp bedrijf!

Prima!

Zeer tevreden over dit bedrijf, vriendelijk personeel en goede service

Zoals gewoonlijk een perfecte service

Zoals gewoonlijk een perfecte service

Goede service en vertrouwd.

Klant sinds 2009, diverse auto's gekocht, nog geen enkele miskoop. Altijd goed, wel garantie maar nooit nodig. Auto staat klaar zoals afgesproken, bij onderhoud een leenauto. Geen extra onderhoudskosten. Wel altijd koffie klaar in wachtruimte gratis wifi en leesmateriaal. Ben verhuisd naar Drenthe, maar door goede ervaringen klant gebleven ondanks de afstand en onderhoud is maar 1x per jaar.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek