Prettig en vertrouwd...

Betrouwbaar en snel.

Prima, gezellige tent, welkom gevoel

De behandeling en de service is korrekt

Een vriendelijke en goedebehandeling

Klant vriendelijke benadering.

Fijn als je belt je gelijk deskundig antwoord krijgt en direct [in mijn geval ] langs kan komen voor vervangen van accu .

Super goede garage

Het contact met de klant altijd zeer goed. En naar jou probleem wordt goed geluisterd en vakkundig Opgelost dit geeft een goed vertrouwen.

Net geen 10, maar meer dan 8

Prima service, goede afspraken, altijd vriendelijk. Waarom geen 10, het was/is jammer dat mijn verlichting naar beneden toe was bijgesteld (Was op de maximale hoogte wat toegestaan was) nu stond ik bijna in een weiland geparkeerd. Ik snap dat de tegenligger niet verblind niet worden maar om nu overal met groot licht te moeten rijden is ook wat overdreven. Overigens zijn de lampen weer naar boven bijgesteld.

Fijn mensen

Wordt perfect geholpen

Denken mee.

Vriendelijk

Meedenken om beurt en APK op dezelfde dag te plannen

Even een telefoontje om aan te geven dat de kosten wel wat hoger zijn dan je zou verwachten Na de beurt rijdt de auto weer als nooit tevoren Een tevreden klant

Uitstekende service zoals altijd

Zoals altijd uitstekende service, dank daarvoor

Súper service!!

Súper service!!

Je wordt goed en vriendelijk ontvangen.

Krijg goede uitleg van de auto en als je nog iets wilt weten, dan mag je gerust terug komen. Toch fijn om te weten.

Top garage

Deskundig en vriendelijk

Altijd genoeg aandacht voor de klant, deskundige en vriendelijke medewerkers. Maakt altijd tijd vrij als er zich plotseling een probleem voordoet.

Gewoon top!

Service is uitmuntend

Alles was top geregeld! Van vriendelijk ontvangst, de werkzaamheden, het contact, tot en met de betaling in één woord: Top!

Eerlijk, oprecht, meedenkt en behulpzaam

Al jaren vaste klant en nooit problemen

Prima geholpen

Prima geholpen bij de 211500 km beurt van de Subaru 2.5 xt van bouwjaar 2006 door Marcel en zijn team De koffie bij binnenkomst aangeboden door Zuithof jr was ook lekker en het afrekenen bij de dames van de receptie ging zelfs gepaard met een grote reep chocolade En tot besluit nog even een vriendelijk woord van Zuithof sr Kortom we zien weer uit naar de volgende beurt over een jaar, er van uitgaande dat de Forester ons tussen door niet in de steek laat maar door voor hebben we de pechhulp van Subaru achter de hand

Prima garage

Altijd goed en adequaat geholpen. Fijne service. Al 25 jaar klant.

Goede en vriendelijke service

Al jaren vaste klant en altijd goed behandeld en de koffie staat altijd klaar.

Eerlijke prijs en altijd klantvriendelijk!

Eerlijke prijs en altijd klantvriendelijk!

Netjes en correct

Goede service en.......de koffie staat altijd klaar!

alles oké in deze garage!

Mensvriendelijke garage en altijd tevreden met de gemaakte afspraken! Wat wil een mens nog meer?

Beter kan niet

Beter kan niet , ze komen afspraken na en zijn klant vriendelijk.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek