fijne medewerkers met verstand van zaken

Een erg fijn familie bedrijf waar we al vele jaren komen , en zeker ook blijven komen.

Helemaal goed

Hartelijke ontvangst, goede service en goede koffie.

Een dikke tien!

Onderhoudsbeurt laten doen met enkele bijkomende extra's. Vakwerk geleverd en dat is tenslotte waarvoor je komt, maar daarnaast is het ook plezierig toeven met een hartelijke ontvangst en persoonlijke aandacht van iedereen inclusief de hond!

primazaak

Altijd belangstelling voor de klant en even een kort praatje

Goede service, fijn informeel contact en lekkere koffie

De onderhoudsbeurt is op afspraak en je kunt er onder het genot van een goed bakje koffie naar keuze, een informeel babbeltje met de nuchterheid van tukkers onder elkaar, of lezend van de krant wachten tot de autosleutel weer naar je toe komt.

goede service en duidelijkheid in afhandelen

Goede service en duidelijk in afhandeling

Snel geregeld

Goed zoals afgesproken

Betrokken, Betrouwbaar en klantgericht

Prima garagebedrijf met vriendelijke en betrokken vaklieden. Zet het voort. René Zuithof!!

Een garage zoals het hoort

Garage Zuithof waar de klant nog koning is. Vriendelijke mensen en problemen aan auto wordt prima uitgevoerd.

Topgarage!

Geweldige service! Auto opgehaald bij de supermarkt, binnen een dag gerepareerd. Viel qua kosten ook heel erg mee.

Top!!

Vanaf dat ik mijn rijbewijs heb koop ik mijn auto hier al. Een echt familie bedrijf die in heel Twente bekend is . Ik heb een keer mijn auto ergens ander gekocht maar dat was geen succes . Je kunt er blind van uit gaan als je hier een auto koopt is het gewoon een goede auto.

Altijd goede service en heel klantvriendelijk

Thuiskomen

Hoewel ik er 125 kilometer enkele reis voor moet rijden laat laat ik de "grote" beurt doen bij de Fa. Zuithof. Het voelt gewoon goed en ben zeer tevreden over mijn bij hen aangeschafte Subaru en de service. Vriendelijk, professioneel en men kent je.

Super vriendelijk personeel

Fijne ervaring, goed advies goede service.

de service is in een woord uitstekend!!!

De ontvangst en medewerking qua planning is uitstekend. Afspraak wordt 100 procent nageleefd. Het is altijd met veel plezier dat ik weer voor een onderhoudsbeurt vanuit Putte (N.Br.) naar de garage kom Ik heb genoten van de koffie en deze keer de motorshow. Klachten heb ik nooit gehad! Samenvattend een uitstekende garage!!

vriendelijk en behulpzaam bedrijf

open, goede service en doen wat je zegt.

Zeer vriendelijk en hulpvaardig

Altijd vriendelijk en hulpvaardig en altijd een kopje koffie of thee bij het wachten. Lectuur aanwezig en snelle service

Duidelijke afspraken en een goede service

Zoals gebruikelijk!!

Altijd op een prettige manier geholpen.

Ben al 25 jaar bij dit bedrijf. Tot op heden meer dan tevreden. Zowel nieuwe als gebruikte auto’s bij hen aangeschaft. Ook voor onderhoud een prima garage. Er staat altijd een leenauto voor je klaar.

De mensen die er werken zijn vriendelijk.

Het is een mooi bedrijf waar het goed geregeld is.korte lijnen, service is goed.Je bent er geen nummer de koffie staat altijd klaar.

goed snel vriendelijk

goed snel vriendelijk

Goed uitgevoerd

Perfecte service,klantvriendelijk personeel en directie

Zeer goede langdurige ervaring

Klant vriendelijk...zeer attent.

Fijn en kundig personeel en ik heb het gevoel dat ik thuis kom als ik de showroom binnenstap. De medewerkers kennen mij bij naam . En ik hun ook. Ze verdienen een pluim . Gr Greetje Drees bouck. Een tevreden klant.

Vriendelijke mensen!.

Prettig en attent