Ok goed verlopen

Ok

Tactvol

Eerlijk betrouwbaar en vriendelijk. Mijn garage.

Netjes en snel auto gekeurd.

Netjes behandeld lekker koffie en snel de APK gedaan

Heel positief

Zeer klantvriendelijk en servicegericht

Altijd even vriendelijk. Goede service, voor mens en machine.

prima garage waar je altijd terecht kunt voor goede service

uitermate tevreden over de garage. wat ik mis, maar dat is een taak voor de importeur, is een oordeel over de auto (Solterra). De importeur moet geïnteresseerd zijn in het oordeel over de auto. Dit om tot verbeteringen te komen. met de dealer zit het wel goed.

Altijd goed geholpen!

Snel geholpen zonder afspraak. Top.

Heel goed

Vriendelijk,goed handelen,persoonlijk aandacht

Vertrouwd en deskundig reeds de 4e generatie van onze familie is klant.

De afspraken worden zorgvuldig en deskundig nagekomen. Zijn er problemen dan wordt er eer gebeld.

Topbedrijf

Een topbedrijf, ben al jaren klant.En als je supertevreden bent ,blijf je daar gewoon. Komen beloftes altijd na. Dikke 10

Vriendelijk

Goedemorgen Mijn ervaring is positief. Direct oog voor de klant . Wel was het erg druk en vond ik 2.15 min wachten wel ang. Enfin ik ben pas 1 jaar klant . Moet het allemaal nog ervaren. Groet Henk Broeze

Al meer dan 60 jaar uitstekende service en klantvriendelijk, ons kent ons.

Al meer dan 60 jaar uitstekende service en klantvriendelijkheid, ons kent ons, op de wijze waarop men toen begonnen is.

Zeer bekwaam en klantvriendelijkheid

Er werd alle tijd genomen om ons goed te informeren en alle vragen te beantwoorden die wij hadden. Wij zijn als mensen behandeld wat tegenwoordig nog weinig gebeurd.

Ze doen wat ze beloven.

Ze doen wat ze beloven.

Zo als al tientallen jaren altijd goed.

Prima service.

No nonsense, eerlijk en meedenkend

No nonsense, eerlijk en meedenkend

Zuithof is een prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Problemen die onder de garantie vallen snel en goed opgelost. Je wordt altijd netjes te woord gestaan zonder poespas.

Prima geregeld en vooraf de ‘mankementen’ doorgeven is goed.

Ik begrijp wel dat jullie een enquête willen, men moet de klant kunnen vertrouwen dat het juist wordt ingevuld. Wanneer de factuur wordt betaald en de klant komt terug, lijkt me meer waard. Groetjes

Zoals al vele jaren mijn autogarage. Deskundig, meedenkend personeel.

Goede geholpen

Zeer goede ervaring goed geholpen goede surfers. Zeer te vreden

Vriendelijke mensen, vlotte service en aandacht

Goed ,correct, en snel geholpen

Accu problemen snel opgelost door Zuithof

Altijd prima geholpen.

Als zzper is het belangrijk voor mij om mobiel te zijn. Dit begrijpen ze bij Zuithof heel goed. Of ik nu een apk of onderhoud moet inplannen of onverwacht langskom met een storing of defect, ze helpen me altijd zo snel mogelijk weer op weg. Ik heb mijn nieuwe 2e hands werkbus er ook weer gekocht! nette prijs, goede service (zelfs nieuwe remschijven en blokken erop gezet) en garantie.

Prima geholpen

Goede dient verlening

Uitstekend.

Zakelijk en ook klantvriendelijk.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek