Zeer tevreden met de auto

Zeer klantvriendelijk

Uitblinkend in klantvriendelijkheid

Fijne persoonlijke aandacht

Zeer service en klantgericht

Het benodigde onderdeel was snel besteld en geleverd . En onder het genot van een kopje koffie wordt het onderdeel er ook ,, onder service " aangebracht . Dat is heel mooi !

Goede service, vakkundig en klantvriendelijk

Dank je wel voor de grote onderhousbeurt van de auto en de heerlijke attentie. Ik kan weer met plezier en veilig rijden.

Klantvriendelijk en servicegericht

Zeer duidelijke communicatie, goede reparaties, duidelijkheid over de afspraken. Goede garage

Goede service en vriendelijk personeel

Ik kom er al jaren, Altijd goed geholpen en goede service. Er wordt tijd voor de klant genomen.

Super geholpen

Erg vriendelijk en heel goed geholpen. Wij komen zeker weer!

Super professionals

Ik ben al jaren cliënt bij Zuidhof en zeer tevreden over de werkzaamheden en de kwaliteit. Ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik zou iedereen deze garage aanbevelen.

Volgens afspraak correct

Correct behandeld volgens afspraak. Gewacht op een kleine beurt. Zou een uur duren maar was binnen de tijd gepiept.

Zeer klantvriendelijk.

Kontakt is altijd goed,goeie communicatie. Vakkundig.

Betrouwbaar en flexibel en klantgericht

Zie boven

Goed bedrijf

Directe afhandeling, altijd vriendelijk en bereid voor een praatje,

Uitstekend ,Professioneel bedrijf

Zeer goede service, erg klantvriendelijk. Professioneel bedrijf .

Perfecte garage

Altijd perecte service Vriendelijk altijd kopje koffie

Klantvriendelijk en een prima service

Recent schade gehad aan mijn auto en deze laten herstellen bij Autobedrijf Zuithof in Bornebroek. De afhandeling verliep vlot en professioneel. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de medewerkers waren vriendelijk en deskundig. De auto is keurig hersteld en zag er weer als nieuw uit. Al met al een prettige ervaring met duidelijke communicatie en uitstekende service. Aanrader!

Zeer goede service en komen hun afspraken na. Klant vriendelijk erg hoog en een kopje staat altijd klaar. Alle lof Zuithof .

Top garage

Word altijd goed geholpen, koffie staat altijd klaar. Rene heeft altijd tijd voor een praatje, altijd even vragen hoe het met je is. Gewoon top !

Geweldige service

Werd snel en correct geholpen.

Betrouwbare afhandeling.

Correct en vriendelijk.

Goede service. Koffie staat altijd klaar. Welkom gevoel.

Goede serves.

Je wordt er goed geholpen.

De schade aan mijn auto werd ter plaatse opgelost, wat een service.

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Goede ervaring al jaren klant bij hun

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek