Prettig

deskundig onderhoud en een fijne service

Fijne en deskundige service uitgevoerd door vriendelijk en attent personeel

Goed autobedrijf

Auto voor een kleine beurt is perfect uitgevoerd, het wachten geen probleem met een kopkoffie en een krantje erbij is de tijd zo voor bij.

Alles is weer in orde

Altijd fijn om ontzorgd te worden. De auto is wat oud en heeft wat meer onderhoud nodig. Als ik hem dan weer ophaal voelt het solide, vertrouwd. Het fijne is de leenauto die ik mee krijg. Ookal is deze wat klein en staat deze niet in verhouding met mijn eigen auto, het is gewoon fijn dat ik ontzorgd word.

Altijd correct en snel geholpen

Een garagebedrijf waar je nog als klant bij naam aangesproken wordt en je niet bekend staat als kenteken. Zoals bij veel garagebedrijven met Europese merken.

super bedrijf..

Super fijn geholpen,en een fijne auto.

Snel en goed

Super garage goed geholpen

Toppers

Goede Service staan meteen voor je klaar als er wat is

Snel en vlot geholpen Blij mee

Altijd behulpzaam goede service

Fijne en goede service

Prima geholpen. Vriendelijk personeel.

Prima services

Prima services

Betrouwbaar bedrijf

Snel, correct, Vriendelijke mensen

Mijn nieuwe auto hier gekocht. Ik werd uitstekend geadviseerd bij het maken van een keuze en de auto is prima afgeleverd."

Goed en zeer professioneel geholpen

Altijd positief en aardig

Ik ben heel blij met Autobedrijf Zuithof B.V. Het is duidelijk dat hier een positieve stemming heerst van goed werk leveren en service. Ook niet onbelangrijk als je wacht bij een servicebeurt: lekkere koffie.

Uitstekende en persoonlijke service

Een mankement aan je auto is nooit leuk, maar dankzij uitstekende service wordt dit goed verholpen, en dankzij persoonlijke contact voel je je altijd welkom.

Goede garage en vakkundig personeel, zijn al vele jaren bij garage Zuithof. Tot volle tevredenheid.

Gewoon erg goed

Doen wat ze beloven

Denkt mee

Wij waren de afspraak vergeten maar werden netjes gebeld en konden toch nog komen.

Erg goed

Is en blijft mijn garage, vriendelijk personeel en goed werk altijd.

Snelle en vakkundige service

Een telefoontje en je kunt direct weer verder!

Topbedrijf

Zeer positieve ervaring en op een prettige manier mijn nieuwe auto gekocht van Jarno Zuithof.

Fantastisch geholpen.

Meedenkend en goede service. Wij zijn zeer tevreden.

Gewoon goed zoals altijd

De jaarlijkse onderhoudsbeurt weer naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek