Giede service

De koffie staat altijd klaar

Uitstekende garage

Al jaren lang het adres waar ik met veel vertrouwen mijn auto achterlaat.

Perfect afgerond volgens afspraak

Eerst vragen of de wisserbladen vervangen mogen worden om de klant niet op kosten te jagen terwijl ik wel wist dat ze versleten waren.

Zoals gewoonlijk vlot en goed geholpen

Klant vriendelijk

Kwamen voor een oriëntatie aankoop inruil. Binnen een uurtje een mooie deal gesloten Topper Coen

Prima garage, goede service

Waar gewoon nog gewoon is, en de mens nog mens is.

Aardig, klantvriendelijk en goede service verstand van zaken, en altijd de koffie klaar.

goede service!

Mijn auto moest voor een terugroep actie komen, dit diende bij een officiële dealer te gebeuren. ik kreeg keurig een leenauto mee.

Geweldig bedrijf

Wordt altijd goed geholpen. Heel duidelijk en betrouwbaar. Kom er al jaren.

Import auto

Ik ben best wel tevreden maar had graag wel willen weten dat de auto die wij gekocht hebben een auto uit een ander land is dat vind ik wel jammer dat voelt voor mij toch een beetje raar dat jullie dat niet verteld hebben tijdens ons eerste gesprek.

Zie hieronder

Al jaren zeer prettige ervaringen.

Geweldige service

Altijd bereid om naar de behoefte van de klant te luisteren

goed verzorgd

Goede service, vriendelijke mensen met verstand van zaken, nuchter, goede deal gesloten.

Klantvriendelijk en superservice

Andere auto gekocht, goede prijs voor mijn inruil auto. Koffie staat klaar, prettig geholpen, duidelijke uitleg en afspraken zoals altijd correct nagekomen. Wederom een zeer tevreden klant.

Zie onder

Vriendelijke en goede service lekkere koffie

perfect

werd zeer goed en perfect geholpen.

Uitstekende service en klantgerichtheid

Als er een probleem met de auto is, kan ik altijd snel terecht. Een fijne klantvriendelijk, en servicegerichte organisatie die uitstekende kwaliteit levert.

Prachtig familiebedrijf

Zeer klant vriendelijke

Van de week nog bij jullie geweest. Werd dierik geholpen. Super en echt klant vriendelijke .

Sociale mensen super aardig en klantvriendelijk

Goede hulp en geïnteresseerd in de klant

Prima gegaan

Mooie sfeer

Vriendelijk en gastvrij

Altijd weer vriendelijk en gastvrij geholpen. En lekkere koffie tijdens het wachten!

Perfecte autogarage met een meer als uitstekende service, no nonsens, een mentaliteit van 'doe maar gewoon dan doe je normaal', tel daarbij het 6 sterren automerk en daarmee vormen ze dan een onverslaanbaar team.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek