Supergarage

Al jarenlang wordt ik bij garage zuithof goed geholpen.Het personeel is vriendelijk. Altijd staan ze klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

Top service

Top service en zeer vriendelijke bediening.

Zoals gewoonlijk , perfect

Zoals gewoonlijk perfect.

Wat een super fijn bedrijf Ze hebben mij fantastisch geholpen. ze hebben de shit van een ander autobedrijf helemaal verholpen. Fantastisch mensen klantvriendelijk en staan voor je klaar. Echt een aanrader

Zeer positief

Je hoeft nooit lang te wachten zeker als je binnenkomt is er direct een reactie.

Klantgericht!

Niet zakelijke maar persoonlijke benadering!

Prettige ontvangst, Goede service

Geweldige service en uitstekende qualiteit van geleverde arbeid. !!!

De qualiteit geleverd door de werkplaats is uitstekend waarvoor de chef wekplaats ,Marcel, alle lof verdient en toekomt. Voorts is de algemene ontvangst en stemming in het bedrijf zeer vriendelijk, men neemt ondanks alle drukte nog de tijd om je te begroeten. Ik kom niet voor niets vanuit Putte (N.Br.) naar deze garage en hoop dat, ondanks mijn leeftijd, nog vele jaren te kunnen doen. De Firma Zuidhof kan ik iedereen aanbevelen !!! J.J.W.Griep

Prettige service en gastvrij

Prettige onderhoudservice met vervangende auto

Geweldige service

Mijn accu had het afgelopen zaterdag opgegeven. Even een belletje naar Zuithof en binnen een half uurtje was ik weer voorzien van een nieuwe ACCU. Nogmaals mijn dank. M.vr.gr. J.Blom.

Erg vriendelijk en behulpzaam

Altijd zeer behulpzaam en vriendelijk Als je even moet wachten krijg je een lekkere kop koffie Super service

zeer tevreden

als boven

Gemoedelijk en good te sprekken

Ik heb een goede ervaring, en afspraak is afspraak daar hou ik van. Vakkundige leu doar keu met vedan.

Altijd fijn, snel en vriendelijk geholpen

Zie boven

Uitstekend bedrijf met een goede klantenservice !

Ik rij al jaren Subaru en , indien nodig, word je er snel en vakkundig geholpen. Als klant ben ik erg tevreden over dit bedrijf.

Fijne garage

Fijne garage die met je mee denkt. Zeer vriendelijk personeel

Prima service en klantvriendelijk

Prima service en klantvriendelijkheid

Naar behoren opgelost

Vorig jaar ben ik trotse eigenaresse van een mooie zwarte bolide geworden. De auto werd aan mij verkocht als eentje 'waar ik jaren geen omkijken naar zou hebben' en 'een mooie upgrade'. Helaas heb ik het afgelopen jaar toch wat mankementen aan de auto gehad aan zaken die Zuithof (wellicht?) op voorhand niet allemaal had kunnen weten. Ondanks dat ik ervan baalde dat de 'upgrade' niet de vooruitgang was die ik voor ogen had toen ik de auto kocht, zijn de problemen naar behoren én op mijn verzoek kosteloos opgelost. Dit laatste ondanks dat de officiële garantietermijn inmiddels verstreken was. De score die ik geef is dus niet gebaseerd op de tevredenheid over mijn auto, maar op de manier waarop Zuithof het tot dusver heeft opgelost. Nu maar hopen dat de 'daar heb je jaren geen omkijken naar'- periode eindelijk gaat aanbreken.

Goed en vriendelijk behandeld

Goed em vriendelijk behandeld.

zeer goed

geweldig.

uitstekende service zoals altijd

Altijd prettig en behandeld en vakwerk geleverd

De service is prima.

Ben tevreden met de geleverde diensten, service en onderhoud.

Erg betrouwbaar

Vakkundige en vriendelijke mensen

Deskundig en vriendelijk

Bij problemen kun je direct komen en wordt dit opgelost.

Goede, persoonlijke service

zie hierboven