Betrouwbaar

Altijd punctueel

Zeer vriendelijk goede service altyd in oplossing denken voor de klant

Fantastisch

Wat een super bedrijf. Vriendelijk. Behulpzaam. Alles wat je kunt wensen als klant

ken dit bedrijf al sinds 1992

altijd vriendelijk , je wordt hier niet bedonderd door extra reparatiekosten

Goede en snelle service

Kort maar krachtig geen opmerkingen

Goede Garage

Gewoon een goed bedrijf ,klantvriendelijk en vakmanschap.

Zeer goed geholpen

Vriendelijke geholpen.

Zeer goede ontvangst gehad met vriendelijke mensen

Mijn ervaring was zeer goed, ik ga daar zeker eerst mijn volgende auto zoeken. Het allerbeste voor de toekomst van Zuithof.

snel en goed geholpen

Je wordt op een prettige manier geholpen en het personeel is klantvriendelijk

Betrokken, aardig…. Etc

Mijn auto werd gehaald en dag later teruggebracht. Mocht ook bedrijfsauto gebruiken maar dat Was niet nodig. En zo’n service is op mijn leeftijd (87) een onverwacht cadeautje!

Tevreden

Ik heb mijn tweede Toyota gekocht bij Zuidhof En je word er netjes geholpen het duurde even voordat we weg konden rijden in de nieuwe Toyota chr maar al met al zijn we tevreden.

klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel

al vele jaren klant bij hun en altijd vriendelijk geholpen. bij onderhoud leenauto mee en bij hogere kosten word je netjes gebeld

Gewoon goed

Al jaren klant en altijd goede service.

Staan altijd klaar!

Staan altijd klaar!

Fijne afhandeling van de apk en regulier onderhoud

Fijne open communicatie over de kostenstructuur van de apk en de voorgeschreven 90k beurt van onze Mini Cooper Clubman

Goede service 3 bij een kapot onderdeel vlak na aankoop

Giede service

De koffie staat altijd klaar

Uitstekende garage

Al jaren lang het adres waar ik met veel vertrouwen mijn auto achterlaat.

Perfect afgerond volgens afspraak

Eerst vragen of de wisserbladen vervangen mogen worden om de klant niet op kosten te jagen terwijl ik wel wist dat ze versleten waren.

Zoals gewoonlijk vlot en goed geholpen

Klant vriendelijk

Kwamen voor een oriëntatie aankoop inruil. Binnen een uurtje een mooie deal gesloten Topper Coen

Prima garage, goede service

Waar gewoon nog gewoon is, en de mens nog mens is.

Aardig, klantvriendelijk en goede service verstand van zaken, en altijd de koffie klaar.

goede service!

Mijn auto moest voor een terugroep actie komen, dit diende bij een officiële dealer te gebeuren. ik kreeg keurig een leenauto mee.

Geweldig bedrijf

Wordt altijd goed geholpen. Heel duidelijk en betrouwbaar. Kom er al jaren.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek