5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb hier een Mazda MX-5 uit 99 gekocht, ik werd prima geholpen en heb vertrouwen in de garage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is de garage bij mij om de hoek. Eigenaren en team zijn van zeer goede wil en inzet. Men zoekt bij een eventueel probleem tot het gevonden en verholpen is. Dat is vaak direkt. Ik heb hier tweemaal een goede occasion gekocht en ook mijn elders gekochte nieuwe wagen en de geërfde auto van Opa worden/ werden goed onderhouden. Een aanrader! Ze scoren m.b.t. deskundigheid bij mij geen 10 omdat ik dat niet helemaal kan beoordelen. Maar het werkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig net bedrijf. Verkoper deed wat hij beloofd had. No nonsense daar

4 sterren: goede service, goed behandeld

In maart 2010 bij Zeilmaker een gebruikte auto gekocht. Aankoop en aflevering verliep uitstekend. Inmiddels een APK en onderhoudsbeurt verder en nog steeds zeer tevreden over dit bedrijf. Het bedrijf is klein van formaat en oogt niet modern, maar de diensten zijn prima en up-to-date.

4 sterren: goede service, goed behandeld

- erg klantvriendelijk - goede service - prijs-kwaliteitverhouding dik in orde - zeer betrouwbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, soms kan je gewoon even langsrijden voor een diagnose, aardige mensen die begrijpen wat een autobezitter met een smalle beurs nodig heeft

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik tevreden ben over de manier waarop ik wordt behandeld en men bij spoedgevallen direct klaarstaat om te helpen.

Groenestraat 7

6991GA Rheden