gewoon goed en een gezellig dorpsgarage met vakkennis. En dit moeten ze ook zo blijven houden
Bij autobedrijf Zeilmaker zijn de sfeer en aandacht voor de klanten altijd goed. Er wordt geduldig geluisterd en meegedacht met moeilijkheden en mogelijkheden, er is een koffietafel en een krant. Het familiebedrijf is de dorpse gemoedelijkheid zelve en dat wordt door mij zo gewaardeerd dat ik het er graag voor over heb om voor mijn auto van Arnhem naar Rheden te rijden.
Prima, vertrouwd en in de buurt!
zeer vriendelijk en behulpzaam. Meedenken over oplossingen. Kundig personeel.
Goede ervaring, wordt netjes behandeld voor een billijke prijs.
Uitermate positief. Alle medewerkers van Autobedrijf Zeilmaker zijn vriendelijk, pro-actief en ter zake kundig.
Sinds 2008 ben ik klant bij Zeilmaker, en heb steeds een grote klantvriendelijkheid meegemaakt, waarbij goed wordt meegedacht, ook in financieel opzicht. De meest recente ervaring met Zeilmaker betreft mijn Nissan Almera Tino die ik daar in de zomer van 2014 heb gekocht. Ik had gelezen over een hoog olieverbruik, maar kreeg van hen te horen dat zij dat zeker zouden oplossen als dit het geval bleek te zijn. Hun belofte bleek geen grootspraak of verkooptruc: toen het olieverbruik inderdaad boven de 1 op 1000 bleek uit te komen, hebben ze de motor helemaal uit elkaar gehaald om de zuigerveren te vervangen. En dit alles onder de garantie, gratis en voor niets. Het probleem lijkt nu definitief verholpen. De grootse manier waarop Zeilmaker dit heeft opgelost, maakt dat ze bij mij niet meer stuk kunnen!
Wij zijn erg blij met deze garage, we worden er plezierig geholpen en men is er zeer correct. Wij hadden problemen met onze auto en dat werd maar niet verholpen, bij onze vorige dealer.men kon het niet vinden. Wij wilden de auto al van de hand doen uit pure ellende. Maar zie daar bij Zeilmaker deden ze de moeite om verder te zoeken. Het had een mechanisch oorzaak en we rijden weer heel tevreden rond dank zij deze vakmensen
Kleine, fijne vakgarage. Ver gereden in de hoop iets moois aan te treffen. Dit was zeker het geval. Nu trots eigenaar van een mooie Peugeot 207! Ruimte voor onderhandeling en een top aflevering!
Slechte service.Afspraken werden niet nagekomen.De van tevoren afgesproken prijs werd zonder aankondiging met 100,-verhoogd.Toen ik hier bezwaar tegen maakte was de baliemedewerker gelijk op zijn *** getrapt.Laat deze maar links liggen.
Prima familiebedrijf met uitstekende service!! Voor zowel onderhoud als voor de aanschaf van een 2ehands auto kun je hier prima terecht!
Dank je wel Jaco, super
Goede adviezen en medwerking bij de aankoop van onze auto
Ik heb een tweedehands Volvo V70 bij Zeilmaker gekocht. Aankoopkeuring en wensen waren geen probleem. Afspraken werden nagekomen. Goed verzorgt familiebedrijf met correct personeel.
Alleen maar positief.