Zoals altijd, snel en goede service. Voor zowel reparatie en APK.
Gisteren gebeld, kon auto gelijk langbrengen. Vandaag eind van de middag klaar. Uitstekende en snelle service. Voor een schappelijke prijs...
Prima! Snelle service, goed overleg over de reparaties en vergeleken met de dealer waar ik eerst was ook heel redelijk in de prijs!
Prima...goede service, accuraat en vriendelijk.
Zeilmaker is een klantvriendelijk en kundig bedrijf. Onnodige reparaties worden niet uitgevoerd wat een goed vertrouwen tot gevolg heeft. Ik heb er een Saab 93, Volvo S60 en VW Golf (allemaal oudere types) laten onderhouden en repareren waar nodig. Een prima bedrijf voor de kleinere beurs.
Waar ik mijn auto heb gekocht, en waar ik vaak ben geweest voor klachten maar die ze niet konden oplossen, ben ik overgegaan naar dit bedrijf. Bij het andere bedrijf waren ze net zo vriendelijk, maar ik ben geschrokken waar mee ze me de weg op hebben laten gaan, met de apk uit eindelijk heeft het me veel geld gekost maar nu is het goed.
Bij Zeilmaker denken ze met je mee. Je kunt je auto brengen en halen wanneer het je uitkomt en ook komen ze je auto halen als je ergens gestrand bent! Super dus!
hele goede service in geval van pech, zeer aardige en behulpzame mensen en ik weet wel waar ik een andere auto zou aanschaffen als de tijd daar is.
Reparatie en onderhoud snel, vakkundig en conform afspraak
Denken goed mee, en voelt zeer vertrouwd aan!
altijd prima schoon, aardige mensen ook een paar x daar een auto gekocht en ze behandelen je als vrouw zijnde niet als de dorps******. dat was in den haag nog wel eens anders. ik beveel ze regelmatig aan
Vriendelijk, maar wel wat slordig in afspraken. Ze doen hun werk goed, maar vergeten vaak te bellen met meer informatie over je reparatie... Wat de prijs gaat worden of dat het klaar is. Daar moet je helaas zelf achteraan.
Betreft aankoop van nieuwe en gebruikte bedrijfsauto\'s/luxe auto\'s en het onderhoud en reparatie van het wagenpark.