Prima bedrijf. Je weet vooraf waar je aan toe bent.
Prima. We hadden afspraak gemaakt, dat als er iets aan auto zou mankeren, zeilmaker even contact op zou nemen. Dat vind ik een fijn idee. Gelukkig bleek dat niet nodig.
Altijd super ontvangen. Denken altijd mee Of vooruit! Als ik geen lease ging rijden waren hun mijn vaste garage!! Top jongens! Maar m\'n vrouw blijft trouw komen
Over het algemeen heel vriendelijk én vakkundig.
Altijd vriendelijk, gemoedelijk en geduldig, die Zeilmakers! En daarbij een schappelijke prijs. Beslist een aan te raden firma!
prettig in de omgang en altijd bereid tussendoor even mee te kijken en denken
Al jaren tevreden klant bij Autobedrijf Zeilmaker. Staan altijd voor je klaar en goede service en prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeer betrouwbaar autobedrijf. Een aanrader.
De uitgevoerde werkzaamheden, vervangen remschijven en blokken, bij mijn Mercedes C klasse, is geheel volgens afspraak gedaan. Geen gezeur en keurig op tijd.
Eerlijk en betrouwbaar
We werden vriendelijk geholpen, mochten meteen een proefrit maken, en de communicatie met de auto was open en en eerlijk. Ik denk dat we een goede koop hebben aan deze auto, en al de tweede auto van Zeilmaker.
Prima ervaring. Goed overleg en netjes geholpen
Prima garage, aardige mensen, denken mee en staan altijd klaar om te helpen. Voor mij een perfecte garage.
Klant vriendelijk Prima service
afspraak maken kon vlot en gemakkelijk vriendelijk personeel
goede service, prettig personeel