Altijd deskundige hulp en advies
Digitale offerte ontvangen. Werkelijke kosten iets hoger. Stond ruitensproeier vloeistof op. Mijn moeder was zondag 3 december bij mij. Heb toen ruitensproeiervloeistof bijgevuld totdat het overliep. Tot mijn verbazing stond op de rekening kosten voor deze vloeistof. Dit is een bekend verhaal dat dit gebeurd in de autobranche maar ik vind het niet netjes.
Fijne vakmensen.
uitstekend, zowel snelheid, deskundigheid en prijs.
Een 10 is wel erg veel, maar 10-min mag dat ook?
heel goed ze staan altijd voor je klaar
Heel erg goed!
Altijd behulpzaam
Ik kwam met mankement aan de auto, werd gelijk naar gekeken , onderdeel bestelt en aan einde van de dag terug gebracht👍👍
Zeer positief, ervaren en betrouwbaar.
prettig , goede service , levert kwalitatief goed werk , tegen redelijke prijs, denkt mee met klant
Zeer klantvriendelijk, netjes en correct, niets is teveel als je iets vraagt, doen zelfs meer dan wat je vraagt.
Goede service, vakkennis, marktconform tarief, aardige personeelsleden en fijn dat het bedrijf ook op zaterdag geopend is.