Service is goed en ze zijn flecibel
erg goede ervaringen. Niet de goedkoopste garage maar wel erg goede kwaliteit van werken. goed georganiseerd, vriendelijk en klantgericht
de afspraken worden goed nagekomen en ze staan altijd voor je klaar
Perfcte service Duidelijke opmerkingen
Fijne en snelle servies En super aardige mensen Bedankt voor het maken van mn auto
Wij zijn zeer tevreden over auto bedrijf Zeilmaker! Worden altijd netje te woord gestaan, en zeer netjes en vriendelijk geholpen !
uitermate snelle en vriendelijke service bij APK keuring met aanvullende aandachtspunten voor de staat an de auto
Correct en netjes komen afspraken na.
Altijd vriendelijk, deskundig advies en reparatie en onderhoud van de auto. Denken mee, kennen je persoonlijk, weten welke auto je hebt. Ook als je onverwacht en zonder afspraak komt is het geen probleem.
Goede ervaringen
Goede kennis van alles. Als je een probleem hebt kan je altijd binnenkomen, zelfs op zaterdag. Prima en vriendelijk bedrijf.
De medewerkers zijn behulpzaam, ervaren en kundig. Dit samen met het \" dorpse\" karakter doet ons steeds weer terug komen voor het onderhoud van onze auto. Er worden geen onnodige relaties verricht Ook zijn de kosten van het onderhoud, de factuur, geen verrassing en zijn ze niet te hoog.
prima bedrijf met erg veel verstand van zaken, zeer vriendelijke mensen
Kwam er al voor Mn apk en onderhoud op aanraden Mn dochters uit Rheden
Geweldig bedrijf. Altijd direct behulpzaam bij problemen, kan meteen terecht. Erg vriendelijk en servicegericht. Echt familiebedrijf waar de klant centraal staat.
Zeer goede dienstverlening en staan snel te hulp
Voor het eerst bij Zeilmaker. Goede eerste ervaring.
Prima bedrijf ... prima geholpen ... ty