prettige omgang klantvriendelijk.

auto voor kleine beurt plus APK. tijdens het afhandelen, zei de monteur "hij kan er weer een jaar tegen". m.a.w. hij is in puike conditie. Gaf een gevoel van vertrouwen.

No nonsense. Geen gedoe. Niks . Vakwerk zoals het hoort. Heen verrassingen op de nota.

Zeer vriendelijk, kundig en flexibel. Denken mee.

Ik kom hier voor beide auto's voor AL het onderhoud. Voor deze heren is niets te gek. Er wordt meegedacht qua kosten en planning. Altijd tijd voor een praatje, uitleg en koffie. Komen ze iets onverwachts tegen of de kosten afwijken, koppelen ze dit keurig terug en hebben vaak een alternatief. Hele fijne mensen, kom er al jaren, eerlijk en vriendelijk familiebedrijf met een terechte goede reputatie. Heren, bedankt weer en tot ds volgende x. Ga zo door !

Prima service, geen gedoe

Er wordt goed gecommuniceerd over prijs, en eventuele gebreken.

Snel en vakkundig geholpen.

Ik ben goed en snel geholpen en de dienstverlening was transparant

Wat fijn dat er een garage in het dorp is. Ik ben blij met de service.

geweldig

Zeer bekwame en eerlijke medewerkers

keurig geholpen

goed overleg over de keuzes en kosten van auto-onderhoud. goede service en nette zaak.

Uitstekend geholpen

Goed geholpen netjes over alles van te voren ingelicht

fijne klantbenadering

wij zijn altijd prima geholpen

Zeer groot vertrouwen.

Super ! Goed bedrijf, ben erg blij mee )

Super ! Goed bedrijf, ben erg blij mee )

Prettig geholpen, alle tijd voor je als je vragen hebt.

Perfecte service!

Bij Zeilmaker een auto gekocht. Alle tijd om rustig naar de auto’s te kijken; verkoper absoluut niet opdringerig en nam alle tijd voor me. Alles heel netjes geregeld!

Goeie communicatie!

Het was weer een "prettige" deskundige onderhoudsbeurt in 2019.

Zie boven.

Grote beurt

Service is vrij goed, maar het kon wel even gebeld worden dat de auto klaar is.

Uitstekend...

...zoals altijd 😉.

Klantvriendelijk en deskundig

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Prima en snel geholpen.

Bij aankomst snel en goed te woord gestaan en een snelle hulp verlening.

Perfecte service....zoals altijd !

APK , grote beurt......Remschijven en remblokken aan voorzijde vervangen. Auto rijdt en remt weer als vanouds. Werd s'morgens opgehaald en s'middags terug-gebracht. Grote klasse,,,,,,perfecte service ! Keurig op rekening aangegeven waarop te letten !

Een dynamisch bedrijf met behoud van het dorps karakter. Het bedrijf bestaat al jaren en gevestigd in Rheden aan de Groene straat. Ik ben een techneut in hart en nieren die de auto APK laat keuren bij Zeilmaker. Het meeste onderhoud doe ik zelf aan een voertuig. maar er zijn zaken die ik uitbesteed. Het is een no onzin bedrijf die erg goed keurt en mij advies geeft wat erg gedaan moet worden. En hiervoor moet hun complimenteren zodat de adviezen kan uitvoeren en de APK verstrekt kan worden op het voertuig. Dus een dikke 9,5 voor het bedrijf en medewerkers(sters) Advies van mijn kant BEHOUDT HET DORPSE KARAKTER.

Zoals het hoord

Geen verrassingen, vertrouwen en vriendelijk.

Kennis van de auto.

Bedrijf en medewerkers kennen de auto, mijn wensen. Prima.

zeer goed geholpen!

Goede service, prima prijs!

Groenestraat 7

6991GA Rheden