Helder, professioneel en probleemoplossend!

Bij het constateren van een probleem met mijn oude Saab 93, helpt Zeilmaker me op een prettige wijze weer op weg. Het probleem wordt gevonden, overleg gepleegd en in overleg gehandeld. Prima!

Uitstekende service

De werkzaamheden aan onze auto zijn prima en volgens de afspraken uitgevoerd.

Zeer vriendelijk!

Erg vriendelijk en deden totaal niet moeilijk dat ik Perongeluk te laat was. Gaan straks ook nog onderhoud voeren aan tesla! Dikke pluspunt.

Snelle service goed geholpen

Prima geholpen nuchtere taxatie van onderhoud.

Vriendelijke benadering. Nemen regelmatig de tijd om 'even tussendoor' te helpen

Klantvriendelijk en bekwaam

Betrouwbaar en vriendelyk

Goede indruk goed advies

Altijd prima en eerlijke service communicatie

Je weet wat je te wachten staat. Ze kennen ook hun klanten en dat geeft een goed gevoel. Verder geen poespas

Oprecht, betrouwbaar en dichtbij

In het begin was het even afstemmen over hoe en wat ik belangrijk vind. Vervolgens is daar wel wat mee gedaan. Geef me het gevoel gohoord en serieus genomen te worden.

Garage die meedenkt met de klant

Garage voorkomt extra kosten en is eerlijk of reparatie de klacht verhelpt.

Snelle service, goed betaalbaar, duidelijke uitleg

Mijn auto reed in eens slecht. Inhoudend rijden en dus snel langs de garage. Voertuig werd direct uitgelezen waar ook het probleem naar voren kwam. Marters hadden de kabels aangevreten. Kon de auto laten staan en de zelfde dag nog was de auto gemaakt. Vooraf werd duidelijk verteld wat ze gingen doen. De rekening is nooit leuk maar ik had op meer gerekend dus uiteindelijk viel dat reuze mee.

Super service!!

Zoals altijd geweldig en snel geholpen.

Goede service.

Betrouwbaar en zeer goede service.

service is prima en correcte hulpvaardigheid aan de admin kant

Tot nog toe altijd prima service gehad

Goede en snelle service

Goede en fijne service na defect aan de schokbrekers, kon direct terecht en werd snel herstelt

Goede kennis, klant vriendelijk en denken met je mee.

Goede kennis, klant vriendelijk en denken met je mee.

Super bedrijf

Super bedrijf

goed en snel geholpen

de veer rechtsvoor was gebroken, voor volgende afspraak gemaakt en de reparatie kon ingepast worden. Kas

Vriendelijk personeel, snel en adequaat gehandeld.

Vriendelijk geholpen, goed overleg en snel en goed afgerond.

Snel, efficiënt en eerlijk

Vaste klant hier. Geven eerderlijke adviezen

heel erg goed

ik werd gelijk geholpen mijn accu was kapot gelijk geholpen erg goede servies

Professionals met goede service

Mijn probleem met mijn Saab 93 werd vakkundig en fijn opgelost. Alles in goed overleg en geen onduidelijkheden. Prettig zakendoen! 👌🏽

Fijne service!

Betrouwbaar en staan voor je klaar!

Betrouwbaar en staan voor je klaar!

Prima. Prettig contact en prijs redelijk.

Aardige mensen en goede prestaties.

Groenestraat 7

6991GA Rheden