Ben goed en correct geholpen bij autobedrijf Zeilmaker, zoals altijd!

Prima en betrouwbare grage

Staan altijd voor je klaar, vriendelijk en met luisterend oor. Ook als je een klacht zou hebben.

Vakkundig

Goede service , vakkundig personeel

Snel geholpen en het werk keurig uitgevoerd.

Vertrouwd

Professionele kijk op onderhoud

Top geholpen!

Fijn een goed autobedrijf in mijn eigen dorp! Ik ben weer goed geholpen!

Vriendelijk gastvrij en keurige auto's.

Wij hebben een keurige Ford Kuga bij Zeilmaker gekocht, goeie duidelijke afspraken en nette deal. Wij hopen op vele veilige kilometers te maken,

Hele fijne garage.

Duidelijke communicatie, goede service, en kwalitatief tevreden na groot onderhoud. Kortom: een tevreden klant !!

De auto is weer perfect klaar voor de winter!

De grote beurt was snel ingepland. En deze week vlot uitgevoerd. Duidelijke offerte voor reparaties. Goed overleg over zaken die eventueel kunnen worden uitgesteld.

Betrouwbaar

Goede indruk. Betrouwbaar. Mooie auto gekocht en precies als op de foto's. Sympathieke verkoper.

Prettig, vriendelijk en snel

Heel fijn contact gehad, auto netjes gemaakt en telefonisch contact over wat er ‘moest’ gebeuren. Vriendelijk en persoonlijk is het contact zelf en dus ook een goede ervaring. Als ik een tip mag geven, het zou leuk zijn als de auto enigszins schoon wordt afgeleverd. Misschien een kleine poetsbeurt.

Coulant en meedenkend

Altijd vriendelijk en bereid ter plekken het probleem te verhelpen / keuzes bieden.

Hulpvaardigheid super

Je heel goed geholpen.

Netjes volgens afspraak afgehandeld en tot mijn verrassing was de auto ook schoongemaakt! TOP. Bedankt.

Heel goed!

Alleen online betalen lukt niet naam nummer komt niet overeen !

Geweldig, zo zorgvuldig. Echt heel fijn.

Via een buurman die al jaren bij Zeilmaker zit hier terechtgekomen. Wat een verademing. Geen poeha, goed meedenken wat nodig is en hoe we de kosten beheersbaar houden. En na afloop blijkt de auto heel zorgvuldig te zijn nagekeken ook kleine details gefixed en helemaal geen onverklaardbare acties/kosten. Perfect.

Kom er al jaren, en altijd naar tevredenheid.

Top bedrijf

Goede Service!

Ga.zo door met uw onderneming

Altijd beleefd, behulpzaam, goede service en een goed lopend autootje!

Al jaren met plezier klant. Ik heb geen verstand van auto's- zij gelukkig wel.

Snelle dienstverlening, goed telefonisch contact en ook digitaal goed bereikbaar.

Gehoord, gerepareerd en gezien.

Eigenlijk kan het niet klantvriendelijker

Duidelijk en goed

Geen moeilijk gedoe Duidelijk wat de mogelijk heden zijn . En netjes gerepareerd

Goed werk, goede communicatie

Ik had schade aan mijn bumber. Deze is, op tijd en volgens afspraak gerepareerd.

Vriendelijk, snel, vertrouwen.

Ik heb er het volste vertrouwen in dat de auto vakkundig gerepareerd is.

Groenestraat 7

6991GA Rheden